slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Aspirator za nokte Aspirator za manikir 80w Sakupljac

2.790 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
73
2
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Talisman
Član od 10.11.2021.
Svi oglasi

Aspirartor za nokte 80w

Aspirator za manikir 

Aspirator za nikte sa filterom 

 

Aspirator za nokte, skupljac prasine sa filterom 80w

Podesivi vakuumski sakupljač prašine za usisne nokte Ova mašina za sakupljanje prašine za nokte sa podesivim prekidačem za usisavanje, pogodno je podesiti usis ventilatora za nokte prema vašim potrebama. Ovaj usisivač za prašinu za nokte održava nizak nivo buke, što vam čini udobnijim tokom turpijanja.  

Sakupljač prašine za salon za nokte ili ličnu upotrebu Mašina za sakupljanje prašine od noktiju može se koristiti za čišćenje prašine sa noktiju koja nastaje uklanjanjem gel laka za nokte, poli gela za nokte, praha za potapanje, akrilnih noktiju, ekstenzija noktiju, gel noktiju, kristalnih noktiju, itd.  

Savršeno za ličnu upotrebu ili salon za nokte.  

Upija prašinu iz različitih procesa nege noktiju, kao što su turpija za nokte, manikir za nokte, mašina za bušenje noktiju itd.  

Izdržljivi sakupljač prašine ventilatora za nokte Veliki dizajn rupa za hlađenje na zadnjoj strani, velika brzina rotacije, kontinuirano odvođenje toplote, kako bi se osiguralo da sakupljač prašine za nokte za akrilne nokte ne stvara toplotu tokom rada i produžava radni vek.  

Sakupljač prašine za nokte je napravljen od visokokvalitetnih ekološki prihvatljivih materijala, izdržljiv za čišćenje prašine

Čišćenje za nokte sa višekratnim filterom za prašinu od noktiju

Vakuumski sakupljač prašine za nokte sa filterom za višekratnu upotrebu, lako možete izvaditi filter za prašinu za nokte i pogodno ga očistiti fenom za kosu ili prašinom za nokte, nema potrebe da ga menjate svaki put.  

Ergonomski dizajniran sa odgovarajućom visinom i lepom veličinom zbog kojih se vaša ruka oseća udobno 

Snaga 80w

ID Oglasa: #164343222
Informacije
Porucivanje preko poruka
Upisite Vase podatke
Ime, prezime, adresu i telefon

Placanje i isporuka pouzecem -Post-express
*Uplatom na racun dobijate nizu cenu postarine
*Licno preuzimanje uz prethodni dogovor


Mozete poruciti i porukom Viber/sms/ what's up 0618115764

Tu smo za sva Vasa pitanja  : )



PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.