slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

aspritator- skupljac prasine za nokte

3.500 din

Temerin
Kao novo - nekorišćeno
37
0
pre 12 dana
Odgovara na 69% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 23.01.2011.

Опис

Одвајач прашине за нокте Снажан вентилатор усисивач за нокте салон за усисавање

Спецификације:

Снага производа: 80в

Напон производа: 110В-240В 50-60ХЗ

Спецификација утикача: ЕУ, УК утикач

Радно време: 50000 сати

Боја производа: као што је приказано

Опис сепаратора прашине за нокте:

1. Инсталација: Прво отворите пакет. Затим извадите опрему и проверите да ли је врећица за прашину од ноктију спремна. Ако торба није заглављена у опреми, потребно је тачно да је поправите.

2. Уређај се мора користити са номиналним напоном и фреквенцијом.

3. Уверите се да је вентилатор искључен из електричне мреже пре уклањања. заштитну капу.

4. Уређај је намењен само за унутрашњу употребу.

5. Немојте користити уређај на влажном или мокром месту.

6. Немојте користити уређај ако је оштећен, посебно кабл за напајање и кућиште.

Пакет садржи:

1 * сакупљач прашине за нокте

Карактеристике и детаљи

Висококвалитетни материјал - Површина од нерђајућег челика, издржљива, атрактивна и лака за чишћење. Филтер истог квалитета као филтер аутомобила, ефикасно усисавање прашине.

Низак ниво буке - Чистач прашине за нокте је стао са тихим мотором, који ће одржавати тиху и опуштену професионалну атмосферу приликом сакупљања прашине.

Практична функција - Овај сакупљач прашине у салону за нокте је најбољи алат за сакупљање прашине током турпијања или полирања ноктију, наил арт. Неопходан за салон за нокте, како би купци могли да уживају у бољем квалитету услуге. Унесите професионалнију и врхунску атмосферу у салон за нокте. Такође погодан за оне који воле наил арт ДИИ код куће.

Издржљив филтер - Средство за чишћење ноктију са уклоњивим филтером у јапанском стилу, јака способност упијања прашине, без пепела, фини филтер, за вишекратну употребу и лако се чисти, користите меку четку попут четке за прашину за чишћење површине или користите мех (хладни ваздух) или вентилатор да издува задњи део филтера.

Велики простор и лако се чисти - Може да усисава две руке одједном. Филтер за вишекратну употребу, користите фен да га дувате, али га немојте прати. Обично се користи са великом фреквенцијом, може се користити 3-4 месеца.

ID Oglasa: #152568297
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.