slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Električna turpija i Power Bank 2u1 40000 obrtaja

4.990 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
89
1
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Venditio Invictus
Član od 15.10.2022.
Svi oglasi

BSROLUNA električna tuprija za nokte i Pover Bank 2 u 1, 40.000 obrtaja u minuti profesionalne turpija za nokte za akrilne nokte, prenosiva i punjiva električna turpija za nokte


Profesionalna turpija za nokte velike brzine do 40000 RPM: Ova turpija za nokte ima veliku i podesivu brzinu obrtaja (0-40000 RPM) tako što lako rotira dugme za kontrolu promenljive brzine, nudi efikasno turpijanje i oblikovanje noktiju uz malu potrošnju i nisku buku, obezbeđujući glatko rad i čineći vašu nail art kreaciju još prijatnijom.
Takođe kao banka punjača. Sa ovom električnom turpijom za nokte, nikada ne morate da brinete da će vam se baterija telefona isprazniti kada ste napolju. I ima Srong Purtable Back Clip koji se može staviti u džep/torbu. Tako da ovu električnu turpiju za nokte možete koristiti bilo gde i bilo kada.
Efile turpija za nokte sa baterijom od 4000 Amh i LCD ekranom: Sa punjivom litijumskom baterijom, 4000 mah, potpuno napunjena 3 sata, ova akrilna bušilica za nokte će raditi do 12 sati, veoma zgodna za upotrebu. HD LCD ekran mašina za bušenje noktiju: LCD bušilica za nokte prikazuje brzinu, smer rotacije i preostalu snagu.
Odlična disipacija toplote. Niske vibracije i niska buka, stabilan i nije vruć, efikasno poliranje noktiju. Idealan je i za profesionalnu upotrebu u salonu i za početničku upotrebu kod kuće, pružajući vam ugodan manikir ili pedikir.
Upoznajte normalne višestruke upotrebe: Dolazi sa 6kom profesionalne glave za brušenje za zgodnu zamenu, i radi sa svim vrstama držača od 3/32"; Snažni i dovoljno glatki za nokte od prirodnog akrila, nokte u prahu za gel lak, kao i za uklanjanje mrtve kože zanoktica , žuljevi Profesionalno za kućnu i salonsku upotrebu, za rezbarenje, graviranje, glodanje, brušenje, oštrenje, brušenje, sečenje, poliranje, bušenje i savršeno za brušenje noktiju kućnih ljubimaca.

 

 POGLEDAJTE SVE OGLASE

 

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  

Ime i prezime,  

Adresa,  

Kontakt telefon 

 

Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express ili AKS                                                         
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <  

ID Oglasa: #162526706
Informacije

Proizvodi su uglavnom nekorišćeni, uveženi iz Švajcarske, u originalnom pakovanju, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  •  Lično preuzimanje u Kragujevcu
  •  Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja. Ako nešto nije u redu, rešavamo u najkraćem roku

Kontakt telefon: 065-919-6759

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.