slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Električna turpija za nokte USB

34 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
36
1
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Nadograđena električna bušilica za nokte】- Dolazi sa 11 različitih burgija za nokte, 26 brusnih traka, 1 četkicom, 1 staklenom turpijom za nokte. 5 boja po vašem izboru! Ove električne turpije za nokte se mogu koristiti za manikir, pedikir, poliranje, oblikovanje, brušenje zanoktica, uklanjanje akrilnih/gel noktiju ili za lepotu noktiju. Savršen i za prirodne i za veštačke nokte i olakšava tretman noktiju kod kuće!

Malo buke i niske vibracije】- Najnoviji antivibracioni dizajn aluminijumskog kućišta efikasno smanjuje vibracije, buku i nisku temperaturu za bolju upotrebu. Lako bezbolno uklanja lak bez oštećenja noktiju. Veoma tih i lagan, možete ga koristiti bilo gde bez ometanja.

Prilagodljiva brzina i obrnuti pravac】- Električna bušilica za nokte je dizajnirana sa 0-20.000 obrtaja u minuti, što ovu električnu turpiju za nokte čini lakšim i sigurnijim za poliranje noktiju (preporučuje se da početnici počnu da koriste malu brzinu). Dvostruki smer rotacije je veoma praktičan, idealan za majstore noktiju ili početnike u turpijanju ili brušenju lažnih noktiju. Uživajte u profesionalnoj nezi noktiju kod kuće!

Prenosivi i laki za upotrebu】- Ova električna turpija za nokte u obliku olovke obezbeđuje udoban i čvrst hvat. Lagani dizajn (68 g) je dovoljno kompaktan da stavite u tašnu, savršen za putovanja i dom. Opremljen USB kablom za punjenje. Samo priključite USB kabl i uključite napajanje da biste pokrenuli svoj salon za nokte.

Detaljna uputstva】- Dolazi sa malim uputstvom za upotrebu, sve je naznačeno kako da ga koristite, čak i ako ste početnik.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #162481453
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.