slika
slika
slika
slika
1 od 4

Elektricna turpija za pete

1.100 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
32
0
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Andrijana Tankosic
Član od 19.11.2022.
Svi oglasi

pete 
Električna turpija za pete sa 2 nastavaka 
Turpija za zuljeve i pete


Moćni, bezbedni i podesivi u 2 brzine】
Električni alati za pedikir imaju 2 brzine: 1700 o/min/min i 2000 o/min/min. Kada je pritisak alata za pedikir previsok, on će automatski prestati da radi i zaštiti vašu kožu.
【Dugotrajan i ekran baterije】Visokokvalitetna litijumska baterija velikog kapaciteta od 1200 mAh ima funkciju zaštite od prepunjavanja i funkciju prikaza baterije sa 5 nivoa. Može vam pomoći da saznate koliko je baterija preostala i kada treba da se napuni. Vreme punjenja USB-a je obično 4-5 sati, može raditi oko 120 minuta neprekidno.

【IPKS7 vodootporna】 Električna turpija za stopala ima vodootporni dizajn, celo telo se može isprati pod tekućom vodom. Možete ga koristiti za savršenu negu stopala kada izađete iz tuša. Preporučuje se da osušite stopala pre upotrebe, a zatim ga koristite za bolje rezultate. Napomena: Ne potapajte ga dugo u vodi.

ID Oglasa: #164760143
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.