slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Komplet za oblikovanje obrva šabloni i pečat

899 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
131
8
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

ZA SAMO 10 SEKUNDI NAPRAVITE SAVRŠENE OBRVE IZ SNOVA

Više nikada nemojte da brinete o razmazivanju obrva, da li su lepo sređene, sada to možete rešiti sa potpuno vodotpornim puderom i vrhunskim šablonima za oblikovanje.

U ovom setu dobijate aplikator u vidu jastučića, puder za obrve, kao i šablone po kojima izvlačite željeni oblik. Efekat koji postižete je veoma suptilan, a opet zanosan! Puder potpuno postojan i može izdržati tokom celog dana, bez dodatnog nanošenja ili prepravljanja.   IZGLEDA 100% PRIRODNO

Upotrebljeni su prirodni i najkvalitetniji sastojci za šminku koji se veoma dobro ujednačavaju kako bi se dobio prekrasan i nežan izgled!

Uštedite vreme i novac

Sada zaboravite na skupe tretmane, pošto zanosne obrve možete postići potpuno sami i to: veoma brzo, kvalitetno i  profesionalno!

Bez alergije na koži

Proizvod je 100% dermatološki ispitan i ne ostavlja nikakve fleke, tragove, kao ni alergije! Izuzetno je pogodan za veoma osetljivu kožu lica.

Idealan poklon

Ako Vam je potreban idealna poklon za bilo koju damu, ovaj proizvod je savršen izbor.

U samo par koraka

Izaberite odgovarajući šablon i postavite ga, nakon toga utapkajte aplikator u puder, zatim blago nanesite duž šablona – i to je sve! Potrebno je samo nekoliko sekundi za fantastični izgled obrva o kakvom ste oduvek sanjali!

Bez jutarnjeg stresa

Zaboravite na jutarnje nevolje sa dugotrajnim sređivanjem obrva! Odspavajte koji minut duže, jer će Vam sada za obrve trebati par trenutaka, a delovaće kao da ste ih uradili u salonu.

Šabloni različitih oblika

Nije važno kakav oblik obrva imate i kakav želite, pošto ovaj set poseduje različite šablone! Svaka dama će pronaći šablon koji joj odgovara i koji želi, takođe možete i da ih menjate u skladu sa potrebama.

Paket sadrži:  1 x aplikator; 1 x puder za obrve; 24 šablona za obrve

ID Oglasa: #150112061
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.