slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

- Lampa za nokte od 72W sa setom za manikir

4.400 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
19
0
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Emporium Felix online
Član od 11.12.2018.
kp izlog
KONTAKT: 065 227 56 32

 

Luksuzni Set za Gel Manikir:  Ovaj set dolazi u prelepom poklon pakovanju i sadrži osnovne alate za manikir, 72W lampu za nokte, bazni premaz, sjajni/mati završni premaz, raznobojne AB kristale u više oblika, sjajne šljokice, par rukavica za hidrataciju ruku, pružajući vam mogućnost da uživate u gel manikiru kod kuće, idealno kao divan praznični poklon za nju.

72W Super Brzi Suvijač Noktiju:  Snaga i Efikasnost, ova lampa ima 30 kvalitetnih LED-ova koji mogu maksimalno uštedeti 70% vremena sušenja. Inovativna bezbolna niska temperatura, čini da se osećate udobno tokom sušenja noktiju. Može savršeno izlečiti sve vrste UV/LED gel proizvoda, bez brige za stvrdnjavanje tvrdog gela/builder. Sa pametnim auto senzorom i dodirnim LCD ekranom, 4 tajmera dugotrajna i jednostavna za upotrebu. Dizajn sa odvojivim dnom za sušenje prstiju i veliki prostor za poboljšanje iskustva.

12 Boja Veselog Gel Laka:  Ove najnovije i najmodernije boje su živopisne, veselih tonova, puni energije - kombinacija plavih, žutih, pink, zelenih, narandžastih i ljubičastih nijansi koje evociraju slatke i srećne dane u proleće/leto. Boje su visoko pigmentirane i žive, popularne u proleće/leto i pogodne za sve prilike (svakodnevno/plaža/izlasci itd. ).

Trajnost i Zdravlje:  Otkrijte 12 izvrsnih nijansi u našem setu gel laka sa 9 formula bez toksina. Sa niskim mirisom i blagim sastojcima, vaši nokti ostaju zdravi. Iskusite trajni manikir, sjajno sijajući 21+ dana uz pravilnu aplikaciju korišćenjem našeg baznog gela, mat ili sjajnog završnog premaza. Podignite svoju igru noktima sa našim kvalitetnim setom gel laka.

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.
ID Oglasa: #164278876
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ako insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.