slika
1 od 1

SH Spa&Beauty RF+RTL Aparat radiotalasni lifting sa crveno

26.009 din

Novi Sad
Novo
14
0
juče
A-cosmetics Professional online
Član od 11.07.2023.
kp izlog

~ Cena za svaki naš izlistan artikal na KP je sa 10% popusta, koje važe do 10.04.2024

NEHIRURŠKI I NEINVANZIVNI LIFTING ZA KOŽU DEJSTVO:

.

Ubrzava cirkulaciju, poboljšava oksigenaciju tkiva. Stimuliše proizvodnju elastina i kolagena i podstiče cirkulaciju krvi i razmjenu materija. Radiotalasnim liftingom zagreva se srednji sloj kože u kome se nalaze kolagen i elastin, vlakna koja daju čvrstinu koži. Na takvo zagrevanje koža reaguje pokretanjem procesa obnavljanja ovih vlakana. Kao rezultat se stvara efekat u vidu vidnog zatezanja kože, koji je posledica reakcije kolagena u vidu učvršćivanja i postizanja jedrine.

.
Tretman RF FACE BODY je namenjen za lice i telo i uključuje bore i linije oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, fine bore čela i lica, opuštene obraze, podbradak, deklote, grudi, ruke, stomak i butine.

.
TERAPIJA CRVENIM SVETLOM (RLT) je tretman koji može pomoći u ozdravljenju kože, mišićnog tkiva i drugih delova tela. Izlaže vas niskim nivoima crvenog ili blizu infracrvenog svjetla. Terapija crvenom svetlošću naziva se i laserska terapija niskog nivoa (LLLT), laserska terapija male snage (LPLT) i foto-bio-modulacija (PBM). S terapijom crvenom svetlošću izlažete kožu lampi, uređaju ili laseru s crvenim svetlom.

.

Deo vaših ćelija koji se zovu mitohondrije, ponekad nazvan i „ generator energije“ vaših stanica, upija ga i proizvodi više energije. Neki stručnjaci misle da to pomaže ćelijama da se obnove i postanu zdravije. To pdstiče ozdravljenje kože i mišićnog tkiva. Terapija crvenim svetlom koristi vrlo niske nivoe topline i ne ozleđuje i ne peče kožu. To nije ista vrsta svetla koja se koristi u kabinama za sunčanje i ne izlaže vašu kožu štetnim UV zracima.

Možete nas pronaći i na web sajtu:

https: //a-cosmetics. rs

I posetiti lično u našoj radnji:
Hadzi Ruvimova 42, Novi Sad

Broj: 066 80 80 635

ID Oglasa: #163219759
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.