slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Silikonski separator za prste

600 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
3
1
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Predstavljamo Vam silikonski separator za prste! Ovaj proizvod je dizajniran za žene i muškarce koji žele da se oslobode bolova i deformacija palca i ostalih prstiju. Posebno je pogodan za žene koje nose potpetice, što često može dovesti do problema s nogama.

Naš silikonski separator dolazi u pakovanju od dva razdvajača, jedan za svako stopalo. Izrađen je od mekanog i rastezljivog silikona koji pruža udobnost i podršku tokom nošenja. Razdvajači za nožne prste su savijeni, kako bi se što bolje prilagodili vašem stopalu, a tu je i razdvajač za palac, koji sprječava stvaranje kvrga na palcu i upalu kostiju u nožnim prstima.

Karakteristike:
  • Materijal: mekani, rastezljivi silikon
  • Razdvajači za nožne prste / savijeni razdvajači za palac
  • Sprječavaju stvaranje kvrga na palcu i upalu kostiju u nožnim prstima
  • Udobno i lako se nose u cipelama
  • Ergonomska upotreba 24 sata na dan
  • Za oba pola
  • Univerzalna veličina
  • Boja: bela(providna)

Ovaj korektor je izuzetno udoban i lako se nosi u cipelama, pa ga možete koristiti 24 sata dnevno. Ergonomska upotreba će vam osigurati maksimalnu podršku, bez obzira na to da li ste u kancelariji, na treningu ili u šetnji gradom. Ovaj proizvod je univerzalne veličine, što znači da odgovara svima, bez obzira na veličinu stopala.

Naš silikonski separator za prste dolazi u providnoj beloj boji, što ga čini diskretnim i lako ga možete uklopiti uz vaše omiljene cipele.

Zaboravite na bolove i deformacije nožnih prstiju i nabavite naš praktični silikonski korektor danas!

ID Oglasa: #165870584
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.