Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Nega i lična higijena > Oprema za pedikir i manikir

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

SUNUV SUN3 uv / led lampa za nokte 48 W senzor i displej

4.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
25
1
juče
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi

Kontrolišite svaki element vaše nail art-a uz Sun3 salonskog kvaliteta.  39 LED perli velike snage napajaju našu UV LED gel lampu za nokte od 48 vati kako bi očvrslili vaše nokte brže nego ikad u načinu rada Double Power ili omogućili dugo, konzistentno očvršćavanje za graditelje i tvrdi gel s Low Heat Modeom.

 

  • Koristite sve vrste gel lakova za nokte: Sve svetlosne perle usvajaju naprednu tehnologiju - dvostruka optička talasna dužina (365 nm + 405 nm), čini da radi sa svim vrstama UV i LED gel lakova za nokte, npr. osnovni premaz, gornji premaz, gel u boji, tvrdi gelovi , Builder, akril, gel za skulpture, ljepilo za dragulje itd. Ipak, nema zahteva za markom. Ne morate brinuti o zameni perli.
  • Idealno za kućnu i salonsku upotrebu: SUN3 sušilo za nokte 39 komada izdržljivih 50000 sati životnog veka LED perle su ravnomjerno raspoređene unutra. To bi pomoglo da se ujednačeno osuši gel lak za nokte.  Modni izgled i dovoljno široka zona olakšavaju tretiranje 5 noktiju na rukama ili nogama istovremeno.
  • Stvrdnjavanje 2x brže: Dvostruko dugme za napajanje nudi brzinu stvrdnjavanja do dva puta brže od standardne UV LED lampe za nokte — potpuno stvrdnjavanje traje samo 30% tradicionalnih lampi za nokte.
  • Pametan bezbolni Builder očvršćavanje tvrdim gelom: Jedinstveni 99s LOW HEAT MODE je pogodniji za stvrdnjavanje graditelja, tvrdih gelova.  Snaga se postepeno povećava tokom ovog načina rada kako biste zaštitili vašu nežnu kožu od bola prilikom sušenja gelova. U poređenju sa tradicionalnom ljubičastom lampom za nokte, ova meka bliska bela svetla ne šteti očima. Uživajmo u ugodnoj umetnosti noktiju!
  • Funkcija pametnog senzora i vremenske memorije: SUN3 ima pametni senzor.  Kada uvučete ruku/nogu, automatski se uključuje na 120 sekundi;  ili možete zaustaviti stvrdnjavanje u bilo kojem trenutku izvlačenjem ruke/noge.  Tajmer od 10/30/60/99 sekundi vam omogućava da kontrolišete vreme sušenja sa svakim slojem.  Radilo bi odgovarajuće vrijeme ako koristite funkciju memorije vremena bez pritiskanja bilo kojeg gumba.
ID Oglasa: #163822259
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.