slika
slika
1 od 2

Turpija Električna za nokte

3.400 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
124
1
danas
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pedja Shop 0631768350
Član od 14.04.2020.
Svi oglasi

Нова електрична турпија за нокте, неотворена и нови модел.   • До 30.000 обртаја у минути;   Димензије: 117 к 155 к 72 мм;   • Снага 30В;   220-240В;   • Педала за покретање;   • 6 наставака са могућношћу додатне куповине других.   .   .


Upute za rad 1. Prije povezivanja na struju, provjerite da li je ulazni napon isti naponu potrebnom na poleđini kutije za napajanje.   2. Utičnica treba da bude dobro uzemljena.   3. Povežite prijenosni uređaj za poliranje na izlaznu utičnicu strujne kutije, a zatim spojite nožni gurač na utičnicu nožnog gurača na stražnjoj strani kutije za napajanje.   4. Podesite brzinu na minimum.   5. Uključite, sa upaljenom indikatorskom lampicom i glava za poliranje se polako okreće.   6. Podesite regulator brzine da povećate brzinu.   7. Prebacite se na "FOOT" ako odaberete korištenje nožnog pritiska, brzina će se povećati kako povećavate silu guranja stopala.   8. Ako indikatorska lampica nije upaljena tokom rada, molimo provjerite osigurač i promijenite ga ako je pokvaren.   9 Uvjerite se da je napajanje isključeno ako se mašina za poliranje ne koristi duže vrijeme.   10. Ovaj uređaj nije namijenjen za upotrebu od strane osoba (uključujući djecu) sa smanjenim fizičkim, senzornim ili mentalnim sposobnostima, ili nedostatkom iskustva i znanja, osim ako im je dat nadzor ili upute o korištenju uređaja od strane osobe odgovorne za njihovu sigurnost, djecu treba nadzirati kako bi se osiguralo da se neće igrati s uređajem.  

Slanje brzom poštom (NA PODRUČJU BEOGRADA POŠTARINA 450din BEZ OBZIRA NA NARUČENU KOLIČINU I TEŽINU ARTIKLA! ! ! ! ! (MOGUĆNOST ISPORUKE ISTI DAN) vašu robu preuzmite    __________________LIČNO__________________

na NOVOM BEOGRADU i ZEMUNU . . . Svaki dan novi oglasi! ! !  

Telefoni za informacije i poručivanje: 063/1768350 i 063/1196467 

Ukoliko želite nešto da poručite:                 

Pošaljite poruku preko KUPUJEM PRODAJEM sa vašim podacima:  

-Ime i prezime.                  

-Ulica i broj.                  

-Mesto i poštanski broj.              

-Broj telefona za kontakt.   

-Ili SMS porukom na 063/1768350

________________________________________


Molimo vas pogledajte našu kompletnu ponudu oglasa klikom na --- SVI OGLASI--- ISPOD BROJA TELEFONA na našem KP nalogu ♡PEDJA SHOP♡

ID Oglasa: #142345664
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.