slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

infracrveno cebe za saunu

380 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
14
1
pre 13 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

O ovom članku Dubinska detoksikacija sa više efekata: ćebe za saunu sa rupama za ruke pomaže u eliminaciji toksina iz tela. Kada se koristi redovno ili posle vežbanja, može stimulisati metabolizam, ublažiti napetost mišića u celom telu i takođe pomoći u poboljšanju kardiovaskularnog zdravlja i ulepšavanju. Kontrola temperature i tajmer: Multifunkcionalni ručni daljinski upravljač omogućava podešavanje temperature od nivoa 1 do 6 i inteligentna podešavanja tajmera od 1 do 60 minuta. Možete odabrati željenu temperaturu i vreme kako biste u potpunosti uživali u šarmu saune. Sklopivi i prenosivi: Lagan je, tanak i lako se sklapa i dolazi sa torbom otpornom na prašinu tako da možete da je ponesete sa sobom bilo kada i bilo gde. Bilo da ste na poslovnom putu, u kancelariji, na treningu ili na odmoru, možete uživati u znojenju u sauni kad god i gde god poželite. 5-slojni sigurnosni materijali: Posebno odabrana ekološki prihvatljiva, vodootporna, vatrootporna i nepropusna oksford tkanina, pamuk koji zadržava toplotu i infracrveni grejni sloj. Takođe ima uklonjivu, koži prijatnu mrežastu podstavu koja obezbeđuje 6 slojeva izolacije za zaključavanje temperature i sigurnost dok se brzo znojite. Uključeno 5 sauna paketa: 5 sauna paketa je uključeno besplatno. Ako ovo koristite zajedno sa ćebetom za saunu, možete se znojiti brže i efikasnije, udvostručavajući zdravstvene prednosti sesije saune.

 

specifikacija Broj modela artikla BV-802 Dimenzije 74,8 k 35,43 inča / 1900 k 900 mm Neto težina (uključujući svu dodatnu opremu) 9,07 lbs / 3,66 kg Performanse 520V Raspon temperature 1-6 nivoa (95-176° F / 35-80° C) Glavni materijali Oksfordska tkanina Trajanje upotrebe 3 godine

ID Oglasa: #164064861
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.