slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Aparat za punije usne Lip enlarger

1.150 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
46
2
pre 10 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Igračke I Tehnika Zumbar
Član od 08.10.2017.
Svi oglasi

Lip enlarger - Aparat za punije usne

APARAT ZA UVEĆANJE USANA LIP ENLARGER

Holivudske usne


OPIS PROIZVODA: Da li ste znale da ne morate da idete ni na kakve operacije kako biste svoje usne učinile punijim i lepšim i da to sada možete da uradite potpuno same i to kod svoje kuće? Kako? Aparatom koji vakuumira usne i čini ih punijim!

Ovo je prava revolucija među proizvodima za ulepšavanje! Omogućiće vam da za samo nekoliko sekundi povećate usne i učinite ih zavodljivim. Nema čekanja, nema seckanja, nema bola! Daće vašim usnama volumen o kom ste uvek maštale i bićete zadovoljnije svojim izgledom, svojom šminkom.

Ovaj aparat za uvećanje usana funkcioniše na krajnje jednostavan način: vakum je taj koji čini čuda! Na vrhu aparata nalazi se otvor u obliku usana koji je potrebno staviti na usne. Potom kliknete na dugmence na aparatu. Klikom će vaše usne ući u otvor, povući će ih vakum. Držeći ih tako nekoliko sekundi „vakumirane“, vaše usne će se popuniti i izgledaće senzualno.

To koliko ćete ih držati u vakuumu zavisi od toga koliko želite da ih povećate. Što duže držite, to će biti punije. Efekti nisu trajni, pa se ne morate brinuti ako preterate i ako vam usne budu prevelike posle tretmana.  Efekat traje nekoliko sati, a u slučaju da želite da ih duže imate tako popunjene, slobodno možete ponoviti proceduru kada ponovo zatreba.

Ako želite da „dopunite“ usne, slobodno ponovite tretman kad uvidite da je potrebno. Aparat nije težak i veliki, pa će tako lako moći da stane u torbicu kada poželite da ga ponesete na neki bitan događaj ili u izlazak.

Napomena: Ne preterujte sa ponavljanjem tretmana u kratkim vremenskim razmacima i ne držite predugo usne u vakuumu kako se ne bi napravili podlivi.

ID Oglasa: #153203359
Informacije
GRATIS poštarina uz kupljena 3 artikla!

Svi proizvodi su novi i u fabričkoj ambalaži ✔️

Slanje kurirskom službom ili lično preuzimanje u centru grada ili na Voždovcu ✔️





Garancija na ispravnost proizvoda ✔️





Za poručivanje pišite na kp ili pozovite 064/907-43-04 ili sms, viber/whatsapp sa podacima za slanje.



Ukoliko se ne javimo napišite poruku.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.