slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Aparat za tretman protiv alergije i hrkanja

3.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
10
1
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Umetnik
Član od 02.07.2015.

Novo Aparat za laserski tretman alergijskog rinitisa

 

Aparat za laserski tretman alergijskog rinitisa

Uređaj protiv hrkanja, LifeBasis IR Mašina za ublažavanje alergije polenske groznice Začepljen nos Svrab u nosu , hrkanje

 

2 U 1 nazalni uređaj za alergiju (1) Laserski tretman - koristite terapiju crvenim svjetlom za ublažavanje rinitisa i alergijskih simptoma (2) Tretman pulsom - koristite pulsnu masažu za stimulaciju nosa, ublažavanje hrkanja.

 

Opis

Svakodnevno patite od kijanja, svraba očiju i curenja iz nosa? Ako tražite siguran i bezbolan način za lečenje alergijskog rinitisa, uključujući peludnu groznicu, običnu prehladu i druge sinusne alergije, ovaj laserski i stimulacijski uređaj za ublažavanje alergija s dvostrukim delovanjem je najbolje rešenje. Kombinuje hladni laser i pulsnu tehnologiju niske frekvencije za ublažavanje simptoma alergije. U režimu svetlosne terapije, šalje dve vrste crvenog svetla direktno u nos što odmah smanjuje proizvodnju histamina, hemikalije koju proizvodi telo koja izaziva simptome peludne groznice. U pulsnom režimu šalje blagu stimulaciju za masažu nosne šupljine, ubrzava protok krvi kako bi se ublažili nazalni problemi.

 

Karakteristike

Laserski i stimulacijski uređaj za ublažavanje alergija na nos

6 nivoa intenziteta

Jednostavan i lak za upotrebu

Koristite svjetlosnu terapiju za ublažavanje simptoma alergije

Koristite pulsni režim za stimulaciju nosa za ublažavanje problema sa nosom

Bezbolan i neinvazivan

ID Oglasa: #166140722
Informacije

Moze licno preuzimanje

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.
Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.