slika
slika
slika
slika
1 od 4

Aparat za uklanjanje dlaka i gromuljica sa odeće

1.350 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
6
1
pre 13 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Poruči - Pokupi
Član od 11.09.2013.
Svi oglasi

Da li ste umorni od konstantne borbe sa dlakama i gromuljicama na odeći? Predstavljamo vam savršeno rešenje – naš revolucionarni aparat za uklanjanje dlaka i gromuljica sa odeće! Ovaj Uklanjanje dlaka Odeca je dizajniran da olakša vašu svakodnevnicu, pružajući vam brzo i efikasno sredstvo za udržavanje vaše odeće besprekorno čistom i urednom. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, ovaj aparat nežno uklanja sve vrste dlaka, vlakana, i gromuljica sa vaših omiljenih komada garderobe, bez oštećenja tkanine. To znači da možete bez brige osvežiti izgled vaših džempera, kaputa, šalova, pa čak i tapaciranih nameštaja. Pored toga, aparat je izuzetno lak za korišćenje – jednostavno ga pređite preko problematičnog dela tkanine, i gledajte kako vaša odeća ponovo izgleda kao nova! Ovaj uređaj je dizajniran da bude kompaktan i lak za nošenje, što ga čini idealnim saputnikom u putovanjima. Nemojte dopustiti da vas iznenade neželjene dlake ili gromuljice na odeći u najvažnijim trenucima. Sa našim aparatom, uvek ćete izgledati besprekorno, bez obzira na situaciju. Karakteristike: Napredna Tehnologija: Aparat koristi napredne tehnike za nežno uklanjanje dlaka, vlakana i gromuljica sa različitih vrsta tkanina, bez oštećenja. Lakoća Korišćenja: Dizajniran je tako da je jednostavan za upotrebu. Brzo i efikasno uklanja neželjene dlake i gromuljice sa odeće. Kompaktnost i Prenosivost: Aparat je kompaktan i lako prenosiv, što ga čini idealnim za putovanja i brze popravke van kuće. Dugotrajnost i Ekonomičnost: Dugotrajne oštrice aparata smanjuju potrebu za čestom zamjenom, čime se štedi vreme i novac. Ekološki Aspekt: Redovnim korišćenjem ovog aparata, doprinosite očuvanju okoline kroz produžavanje veka trajanja odeće i smanjenje otpada. Univerzalna Primena: Pogodan za upotrebu na različitim vrstama tkanina, uključujući džempere, kapute, šalove, i tapacirani nameštaj. Njegova dugotrajnost i efikasnost čine ga odličnom investicijom za svakog ko brine o izgledu svoje garderobe. Ovaj aparat nije samo praktičan, već i ekonomičan – dugotrajne oštrice znače da nećete morati često da ih zamenjujete, štedeći vam tako vreme i novac. Kupovinom ovog aparata, ne samo da ćete uštedeti vreme i novac, već ćete i doprineti očuvanju okoline. Redovno uklanjanje dlaka i gromuljica sa odeće pomaže u produžavanju njenog veka trajanja, što znači manje otpada i manju potrebu za čestim kupovinama novih stvari. Ne dozvolite da vam male nepravilnosti na odeći pokvare dan. Nabavite naš aparat za uklanjanje dlaka i gromuljica i uživajte u besprekorno čistoj i urednoj odeći svakog dana!

ID Oglasa: #165868152
Informacije

Poštovani kupci,

Robu šaljem AKS brzom poštom, sa njima imam ugovor. Cena dostave za sve pakete je oko 400 din  nezavisno od težine i otkupa. Moguće je više proizvoda staviti u jedan paket.  

Moguće je i lično preuzimanje na mojoj adresi,  NE NOSIM PO GRADU.

 

Hvala na razmevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.