slika
slika
1 od 2

Body sculpt

9.850 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
66
2
pre 11 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
NIKOLA
Član od 20.02.2012.
Svi oglasi

Šta je Body Sculpt?

Body Sculpt revolucionarna tehnologija gradi mišiće dok istovremeno topi masne naslage, neinvazivno i bez treninga. Stimuliše motorne neurone te se mišići tretirane regije konstantno grče i opuštaju. U toku jednog Body Sculpt tretmana za 30min izaziva se preko 1.000 mišićnih kontrakcija u minuti što se poredi sa neverovatnih 30.000 trbušnjaka. Stvaranjem velikog broja kontrakcija dolazi do metaboličke reakcije koja gradi i jača mišiće, dok eliminiše masne naslage i zateže kožu.

Kako funkcioniše Body Sculpt?

​Body Sculpt aparat kombinuje visoko intenzivnu, neinvazivnu, fokusiranu elektromagnetnu tehnologiju (HIEMT) koja izaziva supra maksimalne mišićne kontrakcije (one koje telo ne može postići tokom redovnog treninga) sa radiofrekventnom energijom (RF) za zagrevanje tretirane regije čiji je zajednički trajni rezultat izgradnja i oblikovanje mišića uz istovremeno topljenje masnih naslaga i zatezanje kože.  

Koji su Body Sculpt rezultati?

IZUZETNA EFIKASNOST TRETMANA 

Naučna istraživanja pokazuju da Body Sculpt tretman oblikovanja tela dovodi do trajnog povećanja mišića +16%, uz istovremeno smanjenje masnoće -19%. Mišićno tkivo obnavlja svoju strukturu – proizvodi nova mišićna vlakna, povećava i gustinu i zapreminu mišića, što ih čini većim, čvršćim i vidljivijim. Redovne vežbe Kegelovih mišića uz pomoć BodiSculpt ELLA omogućavaju poboljšanje njihove snage, kao i sposobnost kontrole bešike i poboljšanje kvaliteta vašeg seksualnog života. Intenzivna kontrakcija mišića generiše snažnu reakciju u aspektu oslobađanja energije, istovremeno izazivajući disfunkciju adipocita i dovodi do prirodne apoptoze.

 

Četiri glave mogu da rade u isto vreme - svaki par različitim intenzitetom. Štaviše, moguće je raditi i samo sa jednom glavom za tretman.

 

360˚ TEHNOLOGIJA VAZDUŠNOG HLAĐENJA
Tehnologija hlađenja glava vazduhom pruža mogućnost efikasnog rada u kontinuiranom sistemu, bez potrebe za pauzama između tretmana.

 

BEZBEDNOST I UDOBNOST
Ova tehnologija je potpuno bezbedna i neinvazivna. Energija elektromagnetnog polja je u interakciji samo sa mišićnim tkivom, bez uticaja na druga tkiva i unutrašnje organe. Pravilne sekvence pulsa oksigenišu mišićno tkivo i sprečavaju nakupljanje mlečne kiseline (bolni mišići). Kao rezultat, ne oseća se bol u mišićima tokom i nakon tretmana. Štaviše, sesija tretmana ne zahteva nikakvu anesteziju i ne dovodi do neprijatnosti.

 

PROGRAMI TRETMANA
Automatski programi vežbi – posebno dizajnirane sekvence elektromagnetnih impulsa kreiraju specifične programe namenjene potrebama klijenta.
Ručna konfiguracija parametara – mogućnost samostalnog kreiranja niza elektromagnetnih impulsa, što vam omogućava da na odgovarajući način usmerite tretman u zavisnosti od individualnih potreba klijenta.

 

TRETMANI BEZ DODATNIH TROŠKOVA
Ovaj tretman ne zahteva nikakve posebne pripreme. Štaviše, obavlja se bez potrebe da klijent skine svoju odeću. Glave za tretman se pričvršćuju za telo pomoću specijalnih traka koje su uključene u komplet.

 

BESKONTAKTNI TRETMAN
Nakon početka tretmana i konfigurisanja parametara, učešće operatera je ograničeno samo na nadzor nad osećanjima klijenta i – po potrebi – prilagođavanje parametara.

 

Rezultati su vidljivi već nakon 4 tretmana, dok se najbolji efekti postižu kroz mesec dana, čiji se rezultati traju i po 6 meseci.  

 

Intenzitet tretmana je ograničen bolom i rizikom od opekotina.
Neophodno je koristiti preparate koji provode puls (gelovi, podloga natopljena vodom).

 

TEHNIČKI PODACI

Intenzitet: 1-7 Tesla
Frekvencija: 1-100Hz
Mrežni napon: 230V AC 50/60Hz
Preporučena mrežna zaštita: osigurač C 25 A

 

 

KONTAKT 0677067704 

ID Oglasa: #164381277
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.