slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Braun ThermoScan 7 za bebe E

2.799 din

Negotin
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
13
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nesha Djordjevic
Član od 20.03.2012.
Svi oglasi
NAPOMENA stigao je bez fabricke kutije. Bice spakovan, zasticen i poslat u drugoj kutiji za posiljku
NOVO
Za bilo koju informaciju nazovite ili pisite.
Saljem pouzecem svima sa pozitivnim ocenama i bez negativne pri preuzimanju. Svakako je uvek moguce i licno preuzimanje.
U nastavku imate opis proizvoda:

BRZI REZULTATI – Dobijte rezultate za nekoliko sekundi sa Braun ThermoScan 7 digitalnim termmometrom. Ovaj termmometar za uši za odrasle i decu koristi tehnologiju Age Precision za vođenje temperature podesivo prema uzrastu. Lako interpretirajte rezultate pomoću ekrana označenog bojama.

LAGANO ZA UPOTREBU –   Infracrvena tehnologija u ovom termmometru za bebe trenutno meri temperaturu. Sistem EkactTemp koristi svetlo i zvučni signal da potvrdi pravilno pozicioniranje u uhu.

SANITARNO DELJENJE – To nije samo termmometar za bebe za bebe, ovaj nežni Braun termmometar može da se koristi za celu porodicu. Poklopci termometra za uši/filteri sočiva za jednokratnu upotrebu čine deljenje sanitarnim.

TERMmOMETRE KOJE NAJPREPORUČUJU PEDIJATRI* – Kada kod kuće proveravate temperaturu, želite da koristite najbolji digitalni termmometar za decu i odrasle. Braun ThermoScan 7 je klinički dokazano tačan koliko i termometri za rektalno povišenu temperaturu za novorođenčad. BREND NA KOJI SE MOŽETE OSLONITI – Pedijatri se oslanjaju na Braun digitalne termometre za čelo i bez kontakta, a možete i vi. Zdravlje vaše porodice je od najveće važnosti, a mi pravimo termmometre kojima možete verovati.
ID Oglasa: #164666464
Informacije
Hvala sto ste pogledali moj oglas.

Pogledajte i ostale oglase u rubrici "svi oglasi"ima puno zanimljivih potpuno novih predmeta po veoma povoljnoj ceni.

Sve slike su verodostojne predmetu koji se prodaje i tome posvecujem dosta paznje da bi ste dobili bas ono sto zelite i vidite na slici.

Kupovinom 3+  predmeta popust 10%
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.