slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Face Steamer, Update Nano Ionic Facial Steamer

3.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
84
6
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikola online
Član od 20.05.2018.
Svi oglasi
-UV germicidna lampa za raspršivanje

-Glava za paru sa UV germicidnom raspršivačkom lampom nudi vam udobnost korišćenja, dok nano jonski aparat za paru za lice takođe radi kao nagoveštaj kada se aparat za paru automatski isključuje ako nestane vode.

-20s Atomizacija i 10Ks penetracija

-U roku od 20 sekundi, nano jonski aparat za paru za lice može se brzo zagrejati i atomizirati, kombinujući konvencionalni grejni element sa novim ultrazvučnim isparivačem za proizvodnju nano pare sa negativno naelektrisanim jonskim česticama, koji vam nudi do 10k efikasnije u penetrirajućoj koži.

-Delikatan i izdržljiv

-Sa CE, RoHS sertifikatom, naš aparat za paru za lice za pore dizajniran sa patentiranim sistemom unutrašnjeg čišćenja, osiguravajući da para bude 100% čista i da dospe do vaše kože u najčistijem i najefikasnijem stanju.

-Ako osetite miris nove plastike, je normalno i nestaće nakon nekoliko puta parenja.

-Režim bezbedne zaštite

-Ovaj spa uređaj za paru lica za pore ima koristi od zaštite grejne ploče kako bi se izbegle nezgode i oštećenja usled isušivanja vode.

-Može se koristiti bezbrižno svaki dan, pruža vam neinvazivan i čak opuštajući način! uživajte u profesionalnom salonu sauna za lice SPA kod kuće ili čak na putovanju!

UREDJAJ JE NOV

FABRICKO PAKOVANJE


PRISTAJEM NA SVAKU VRSTU PROVERE I PROBE OD STRANE KUPCA

Pogledajte i moje ostale oglase na ikonicu SVI OGLASI

Za vise informacija na telefon

064-328-20-94

Nikola

Sifra: A28
ID Oglasa: #136190566
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.