slika
slika
slika
1 od 3

Inhalator - Mesh Nebulizer - Meowyn YS35

1.999 din

Kikinda
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
36
4
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
92Shop
Član od 01.09.2014.
kp izlog

NOVO!

 

Inhalator - Mesh Nebulizer - Meowyn YS35

 

USB-C punjivi: Inhalator ima ugrađenu punjivu bateriju, kojom se može upravljati ili puniti pomoću kabla za punjenje strujom od 5V/1A iz odgovarajućeg niskonaponskog transformatora (punjač za pametne telefone, USB utičnice). Sve dok je uređaj prethodno napunjen preko USB kabla, možete ga nesmetano koristiti u krevetu ili u pokretu bez vezivanja za izvor napajanja.

Visoka efikasna inhalacije: Prenosivi inhalator koristi ultrazvučnu tehnologiju za stvaranje čestica magle manje od 5 mm, koje mogu brzo da stignu do respiratornog trakta i pluća, čineći rastvor lakšim za apsorpciju. Specijalni dizajn ovog nečujnog aerosola minimizira ostatke rastvora, a samim tim i njegov gubitak. Zahvaljujući posebnosti svojih komponenti, ovaj inhalator se lako pere i spreman je za naknadnu upotrebu.

Ultra tiho: Naš ultrazvučni inhalator za decu i odrasle je dizajniran sa niskim nivoom buke, izmerena buka je niža od 25 db. Nema više ometanja dok radite ili dece u snu. Savršen je izbor za decu koja su bila uplašena bučnim kompresorskim inhalatorima

Prenosiv i jednostavan za upotrebu: Meowyn inhalator je male veličine i lagan. Stavite ga u džep, možete ići bilo gde, a da ne morate da stignete kući na vreme za tretman. Uređajem se upravlja isključivo preko prekidača, tako da je jednostavan za korišćenje.

Pogodno za celu porodicu: Ovo je prenosivi inhalator je pogodan za celu porodiceu Uređaj se isporučuje sa dve maske za lice (mala za decu i velika za stare) i nastavak za usta, u zavisnosti od toga kako želite/treba da udišete.  

ID Oglasa: #165680177
Informacije
*** Pogledajte naš KP izlog: 92shop. kpizlog. rs ***

Isporuka robe na teritoriji cele Srbije.

Načini isporuke i plaćanja:

Lično preuzimanje

Slanje kurirskim službama (D Express, AKS i BEX) - plaćanje pouzećem

Slanje CC paketa Poštom - uz prethodnu uplatu na račun

Za sve dodatne informacije i pitanja slobodno nas kontaktirajte!

SREĆNA KUPOVINA!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.