slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

INSMART vaga sa 16 telesnih analiza i podataka - PROFI

2.180 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
58
6
danas
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao pa se prema njima orijentišite. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

INSMART vage za telesnu masnoću ljudi sa aplikacijom, napredne digitalne lične vage za težinu, telesnu masnoću, mišićnu masu, broj otkucaja srca, indeks srca, ravnotežu tela, itd. (16 podataka), maks. 180 kg

Analizirano 16 telesnih podataka: Kada instalirate aplikaciju „ Fitdais“ i unesete podatke o sebi (visina, starost, pol), možete pratiti sledećih 16 telesnih podataka: težinu, BMI, telesnu masnoću, otkucaje srca, srčani indeks, telesna ravnoteža, telesna težina bez masti, potkožna mast, visceralna mast, telesna voda, brzina skeletnih mišića. Mišićna masa, Knomass, proteini, BMR, biološka starost.
Monitor otkucaja srca i test ravnoteže tela: u poređenju sa drugim standardnim vagama telesne masti, inteligentne vage telesne masti INSMART takođe mogu meriti otkucaje srca i ravnotežu tela. Pratite zdravlje srca i ravnotežu tela, podsećajte da obratite pažnju na svakodnevno držanje tela, izbegavate i prilagođavate probleme sa kičmom.
Visokoprecizan senzor u obliku slova G i potpuno upakovani dizajn: Koristi najnoviju tehnologiju kao što je BIA (analiza bio impedanse) i 6 mm visokokvalitetna VA kaljena staklena ploča, kao i visokoprecizni senzor u obliku slova G. Senzor visoke preciznosti meri korak od 0,05 kg i ima kapacitet od 180 kg. Dno vage je potpuno umotano, što čini vagu stabilnijom, a rezultate merenja pouzdanijim.
Sinhronizovati i deliti- Osnovni podaci aplikacije Fitdais mogu da se sinhronizuju sa Fitbit, Samsung Health, Apple Health i Google Fit. Jedna vaga za telesnu masnoću može biti povezana sa više telefona (ne u isto vreme). Fitdai nalog može dodati 24 korisnika. Možete da delite vagu sa svojom porodicom i svoja dostignuća na društvenim platformama.
Tehnički detalji: 4 senzora visoke preciznosti; mak. Kapacitet 396 lbs/180 kg u koracima od 0,2 lb/0,05 kg, lako se uključuje pri ulasku, automatski se uključuje i isključuje; boja: crno/matirano staklo; uključuje 4 k AAA baterije. Jedinica težine se može prebaciti na dane za ugradnju (kg / lb / st). Nudimo jednogodišnju korisničku podršku i doživotnu tehničku podršku. Ako imate bilo kakvih pitanja, ne oklevajte da nas kontaktirate.

 

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. .. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. 20

ID Oglasa: #160163274
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.