slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Ledeni sprej protiv bolova i otoka za celo telo

799 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
111
11
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Doktori sportske medicine i atletski treneri tvrde da je hlađenje dela tela odmah nakon povrede, jedan od najboljih načina za rešavanje upala i bolova. To pomaže u rešavanju bolova i ubrzanju procesa zarastanja.

Zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu  ovaj sprej prodire brzo i duboko, otklanja bol za 1 minut i vrši produženu terapiji 6 do 8 sati. Efikasan analgetik, formulisan tako da obezbedi jako široki dijapazon delovanja u pravcu terapije ublažavanja i otklanjanja bolova. Takođe kao i pružanja veće udobnosti pri izvodjenju vežbi. Veoma je pogondan za korišćenje u svim starosnim dobima, dece od 2 godine pa na dalje, a mogu da ga koriste i trudnice.

Efikasno deluje kod:
–  Proširenih vena,
–  Bolnih i umornih nogu,
–  bolovi u zglobovima,
–  Reumatskih oboljenja,
–  Sinusitisa,
–  Migrena,
–  Hematoma,
–  Saniranja otoka,
–  Sportskih povreda (uganuća, nagnječenja, istegnuća)

Ledeni sprej je nova formula sa pojačanim dejstvom! !!

Primena ovog spreja je apsolutno sigurna, nema nikakvih kontraindikacija, ne izaziva nus pojave ili alergije. Pogodan je za korišćenje u svim starosnim dobima, takođe potpuno bezbedan za trudnice.

Osećaj hlađenja je trenutni i odmah donosi veliko olakšanje, a može da traje i 6 do 8 sati. Sprej za hlađenje rešava bol i smanjuje otoke uzrokovane udarcima ili nategnućem, kao i povrede nastale intenzivnim treniranjem, poput uganuća i istegnuća.

Na mestu nanošenja, znatno pojačava cirkulaciju u tretiranom području, što dovodi do povećanja i ubrzanja lokalnog protoka krvi, izazivajući prijatan osećaj hlađenja a zatim zagrevanja.

Ledeni sprej protiv bolova i otoka za celo telo

ID Oglasa: #150112120
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.