slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Lupa za glavu KOZMETICARSKA lupa za glavu lupa lupa lupa

3.001 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
961
34
pre 12 dana
Odgovara na 0% poruka.
Malimirko064/22-40-550 online
Član od 13.12.2008.
kp izlog

Ubedljivo najkvalitetnije uradjena lupa za glavu kao lupa naocare sa punjivom baterijom za lampu koja se brzo i lako puni preko USB kabla . Tako iako je ispraznite ili zaboravite da je ugasite mozete je lako i brzo dopuniti posle . Nema zamene baterija .
Ono sto je izdvaja od svih ostalih modela koje imam i sto je cini najboljom je sirina samih staklica koji se stavljaju napred . Sira su nego kod obicnih lupa i mnogo bolje i lakse se gleda kroz njih , dosta opustenije . Kod obicnih lupa naocara sve imaju uske lupice napred kad treba nesto da se skoncentrisete lakse je da jedno oko zatvorite dok kod ovih zbog same sirine koja je bukvalno kao naocare toga nema i odmah se iz prve jako lepo vidi .
U isto vreme mogu da se postave dva uvelicavajuca stakla jedna ispred drugog tako da mozete i samu jacinu uvelicavanja menjati podizanjem i spustanjem prednjeg stakla . Uvelicavajuca stakla su 1,5x 2x i 2,5x , a u kombinaciji dva stakla mozete dobiti 3,5x 4x i 4,5x uvecanja .
Kupljena u minhenu ja je licno koristim za moje potrebe i do sad sam imao prilike da sve modele koje prodajem i da probam . Ovaj model je ubedljivo najbolji jeste da je skuplja ali nije za poredjenje sa jeftinijim modelima .
Preporuka za kozmeticare , filateliste , elektronicare i sve ostale koji imaju potrebu u radu da koriste lupu sa ovim modelom ce biti prezadovoljni .

Radi lakse i brze komunikacije ukoliko imate pitanja pozovite na 064/22 40 550

Ukoliko zelite da narucite posaljite u poruci
IME I PREZIME (ako je adresa na poslu i naziv firme u zagradi)
Ulicu i broj (broj stana obavezno ako ima)
Poštanski broj i Mesto
Broj telefona da bi vas kurir lakse dobio  

ID Oglasa: #137441258
Informacije

Zbog obaveza na poslu nestizem uvek da budem pored racunara i odgovorim na poruke pozovite slobodno u vezi pitanja koja imate ako neodgovorim brzo . Hvala

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.