slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Magični štapić za uklanjanje dlačica sa ženskog lica

2.199 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
32
4
pre 10 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan online
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Dlačice na licu predstavljaju problem skoro svih žena, a njihovo uklanjanje uglavnom boli. Ali sada ima rešenja, dizajniranog tako da staje u svaki neseser!

Novi revolucionarni proizvod za žene koji poput gumice briše sa lica neželjene dlačice! Trenutno, bezbolno delovanje bez iritacije čini Flawless uređaj savršenim pomoćnikom bez kojeg mnoge žene ne mogu zamisliti ulepšavanje.

Bez bola i iritacije koja je moguća ako koristite bilo koji konvencionalni vid depilacije. Sofisticiranog izgleda koji podseća na karmin za usne, krije u sebi tajnu mikroskopskog uklanjanja i najmanjih dlačica. Nezan prema koži, ne izaziva alergije i ne ostavlja bilo kakav trag za sobom osim savršeno glatke kože.

Flawless Brows Finishing Touch jedini je način da uredite svoje obrve na savršen način, za samo nekoliko sekundi. I to nije sve! U sebi ima i ugrađenu lampicu koja će osvetliti upravo deo lica koji sređujete.

Koristite ga za savršene obrve, uklanjanje dlačica na nausnicama, bradi, ili nekom drugom delu lica.

Zaboravite na bubuljice, opekotine od voska, iritaciju i crvenilo. Sve što Vam je potrebno za isticanje svoje prirodne lepote i ženstvenosti nalazi se u Flawless magičnom štapiću!

Karakteristike:

  • Flawless Brows Finishing Touch je zlatni standard u uklanjanju dlačica sa ženskog lica
  • Može se koristiti bilo kad i bilo gde
  • Ne izaziva iritaciju, crvenilo, otok i ne ostavlja nikakav trag osim glatkog lica
  • Uklanja dlačice na efikasan i bezbolan način
  • Radi na 1 AAA bateriju (nije uključeno u ponudu)
ID Oglasa: #149925300
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.