slika
slika
slika
1 od 3

Melem od bokvice

700 dinFiksno

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
51
4
pre 13 dana
Aleksandra
Član od 16.12.2015.
Svi oglasi

Melem od bokvice

Sastav: macerat bokvice u ricinusovom ulju 73,6% (11% list širolisne bokvice, 89% ricinusovog ulja); devičanski pčelinji vosak 8,5%, svež gel aloja vere 17,5%, esencijalno ulje japanske mente 0,4%.   100% prirodni sastojci bez konzervansa i aditiva.

Količina: 30 ml

Dejstvo: bokvica ima antibakterijska svojstva i ublažava mnoge probleme na koži (svrb, suva koža, ispucala koža, posekotine i druge površinske povrede, ugrize insekata, upale očiju, itd); ricinusovo ulje izvlači toksine iz kože; gel aloja vere umiruje, hidrira i regeneriše kožu; esencijalno ulje japanske mente osvežava, umiruje i daje lep miris kože. Naročito se preporučuje osobama koje vrše posao rukama (radnici u kuhinji, građevinski radnici, radnici u proizvodnji, radnici u dostavi, itd. ), a posebno zimi kada je koža veoma izložena nepovoljnim uticajima.

Upotreba: oprati i naneti na deo kože koji se tretira dva puta dnevno; čuvati u frižideru; upotrebiti u roku od 3 meseca od otvaranja.

ID Oglasa: #162267398
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.