slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Mismon MS-306C Uredjaj za podmladjivanje koze 5 u 1

5.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
56
3
pre 11 dana
Odgovara na 59% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

MiSMON Wrinkle Reduction Device, 5 in 1 Multifunction Facial Massager, High Frequency LED Skin Care Beauty Device, Skin Rejuvenation/Anti-aging/Skin Tightening/Face Lifting/Face Cleansing

 

NAPOMENA: DUGO PRITISNITE dugme „ MODE“ da biste ga uključili.
5 u 1 Multifunkcionalnost: Višestruke tehnologije lepote, ugrađene u naprednu LED svetlosnu terapiju, visoka frekvencija/mikrostruja za sprečavanje bora, smanjenje akni, ubrzavanje regeneracije kože, čineći kožu mlađom.


Visoka frekvencija i mikro struja: Visoka frekvencija prenosi elektromagnetnu energiju do potkožnog tkiva, može pomoći u povećanju elastičnosti kože. Micro Current može direktno da dovede komponente esencije u dermalni sloj, poboljšajući efekat apsorpcije proizvoda za negu kože.


LED svetlosna terapija: Određene talasne dužine LED svetla, podstiču metabolizam ćelija i poboljšavaju kožu lica. Vibraciona masaža kože lica i mišića, ubrzava metabolizam i čini kožu kompaktnijom. Kombinacija ove 2 tehnologije će poboljšati fine linije i bore, poboljšati linije čela i opuštenost.


Jednostavan za upotrebu: jednostavan je za upotrebu. Ovaj uređaj sa samo 2 dugmeta za uključivanje i isključivanje, kao i za biranje različitih režima i intenziteta (5 nivoa). 10 minuta jednog dana, vaša koža će postati mlađa i elastičnija.

ID Oglasa: #158148589
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.