slika
1 od 1

Parogenerator za parna kupatila HGD90 Harvia

295.950 din

Beograd
Novo
21
3
danas
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Aquaplan
Član od 24.05.2011.
Svi oglasi

HGD serija parogeneratora ima čvrstu strukturu i moderan izgled. Komponente generatora su zamenljive, što je prednost u slučaju kvara. Njegovi grejni elementi, matična ploča, releji, dovodni i ispusni venitili, kao i pumpa za doziranje mirisa su kompatibilni sa drugim Harvia modelima parogeneratora. Izdržljivi izbori materijala su takođe dizajnersko rešenje - napravljen od nerđajućeg čelika, spoljašnji omotač se lako održava čistim. Svi delovi su smešteni u kućište koje je pouzdano, izdržljivo i otporno na spoljašnje uticaje. Kućište je izrađeno u neutralnoj boji i lako se uklapa u prostoriju bilo kakvog dizajna.

Čvrsta spoljna školjka sadrži visokokvalitetne i dugotrajne komponente. Parogenerator je opremljen novim titanijumskim grejnim elementima, koji takođe garantuju izdržljivost u izazovnim spa uslovima. Napredne elektronske komande su najbolji pokazatelj zašto je HGD najbolji izbor za parno kupatilo ili hamam. Najbitnije komponente elektronskih komandi, koje se vremenom istroše, su odvojene od ostalih komponenti, što znači da su zamenljive, čineći održavanje lakšim i isplativijim.

Da bi se pojednostavilo održavanje, u uređajima ove serije napravljen je poseban servisni otvor. Poseban otvor za održavanje značajno olakšava majstorima remont, i istovremeno povećava nivo bezbednosti tokom rada.


Serija HGD je pogodna zbog toga što je moguće povezati nekoliko parogeneratora, instalirati ih na odgovarajuća mesta, i potom upravljati čitavim kompleksom kroz jedan kontrolni sistem. Pokretanje sistema se može izvršiti direktno ili u odloženo zadato vreme, odnosno daljinski, što je velika prednost. Takođe, kontrolna tabla reguliše osvetljenje, ventilaciju i rad pumpe za doziranje mirisa.

 

Više informacija o ovom i drugim proizvodima možete saznati na sledećem mestima:

  • Zrenjanin, Branka Ćopića 1; 062/484-906
  • Beograd, Zrenjaninski put 98P; 062/486-906
  • Novi Sad, Partizanska 40; 062/482-906

Posetite najbolje opremljenu robnu kuću u Srbiji za bazene, saune, staklene mozaike, parna kupatila itd.

 

ID Oglasa: #146721915
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.