slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Prirodno Taru Bali ulje

60 €Fiksno

Inđija
Korišćeno
Dostupno odmah
222
2
pre 13 dana
Belic Nenad
Član od 08.08.2012.
Svi oglasi

Nesto novo na nasem trzistu i po svemu jedinstveno biljno ulje Taru Bali kao podrska za dobrobit u vasem zivotu. Ovo ulje je prava organska snaga energije, napravljeno od 100% prirodnih organskih sastojaka i podrzava vas put ka vise ravnoteze i blagostanja kroz vas svakodnevni zivot.

Blazeno i cisto Taru Bali biljno ulje ima jedinstven miris, aromu koja je savrsena za ugodnu masazu celog tela ili za tretiranje posebno odredjenih delova tela i idealno je za aromaterapiju.

Koža nas najveci senzorni organ, salje signale nasem imunološkom sistemu i upija mnoge vazne hranljive materije. Kad su u pitanju tegobe i nelagoda, mozete iskoristiti ovu fizicku vezu stimulacijom biološki aktivnih tacaka u telu koristeci nasu mesavinu od 108 razlicitih biljaka. Ovo ce odma aktivirati vaš proces samoizlečenja i pomoci vam da povratite ravnotezu.

Poreklo biljnog ulja Taru Bali

INDONESIA-BALI

www. tarubali. com

Ovo biljno ulje spaja mnogo znanja i tradicije.

Vec počinje imenom, TARU sto znaci Priroda ili Duh, a BALI znači Povratak.

Taru Bali prirodno ulje pomaze kod problema sa:

Glavobolja

Nazalne bolesti

Uznemirenost ramena

Paraliza gornjih ekstremiteta

Gastroptoza

Povracanje

Dijareja

Ginekoloska neugoda

Bol u misicima sake

Paraliza ruke

Bol u zglobovima ruke

Naprezanje očiju

Šok

Nesvestica

Hipertonija

Bronhitis

Umor od kaslja usled asme

Opšti tumor

Oporavak od umora

Enureza

Zatvor

EU Testirala

Paraliza donjeg dela ekstrimiteta

Izuzetno se dobro pokazalo kod zarastanja rana, smanjivanje oziljaka, akni, hepresa, ujeda od razno raznih insekata, opekotina koznih oboljenja itd. .

Upotreba

Nanesite ulje kroz masazu celog tela ili nanosenje na lokalne regije koje su pogodjene kako biste ih umirili i ucinili da se osecate bolje, Taru Bali ulje otvara vasu čakru sa cistom prirodnom isceljujucom energijom, masazom stimulise tkivne tečnosti i poboljsava cirkulaciju pomažuci organima koji pate od bilo kakvih zdravstvenih problema i održavajuci opšte zdravlje ljudskog tela.

ID Oglasa: #153270158
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.