slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Slip Apnea-Ranac za odvikavanje od hrkanja

7.500 din

Knjaževac
Korišćeno
12
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Siniša
Član od 14.12.2012.
Svi oglasi

Korišćen 3 meseca! ! ! !

Oslobodite se Slip Apnee bez korišćenje aparata uz pomoć WoodyKnows - koristi se tri meseca (toliko i korišćen) uspešan 100%, više ne spavam na ledja inace kupljen u Nemačkoj, idealan za sve koji mnogo hrcu.

 

Помоћ при дисању и хркању за спавање – Овај ранац пружа удобну подршку за леђа тако да можете спавати на боку, спречавајући да језик, меко непце и опуштено грло падају уназад, блокира дисајне путеве и узрокује проблеме са спавањем и хркањем. Овај производ може помоћи само код потешкоћа са дисањем и хркања узрокованих положајем спавања на леђима.

 

Довољно велики да омогући спавање на боку - Овај ранац је довољно велик да избегне спавање на леђима ноћу. Замислите да је задњи носач био мали или раван. Тада бисте ефективно спавали на леђима са задњим стезником који притиска кичму. Ово не само да изазива бол, већ је и опасно.

 

Стабилан и удобан ноћу - Овај ранац има дизајн причвршћивања у три тачке на раменима и струку, који распршује притисак каишева за причвршћивање како би пружио удобну, стабилну подршку. Замислите шта се дешава када се причврсти око груди са само једном траком или стави у задњи џеп пиџаме. Временом ће се померити и склизнути, омогућавајући вам да се откотрљате на леђа.

 

Све копче су замењене чичак траком како би се спречило исклизавање и нелагодност. Побољшана је веза у корену нараменице и рајсфершлуса ранца. Можете одабрати најудобнији начин ношења. А. Причврстите траке преко груди. Б. Причврстите траке преко рамена. Испухани ранац је склопив, преносив, перив и идеалан за путовања.

   

ID Oglasa: #165826835
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.