slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Spa aparat za paru za lice terapija Lica - dubinsko čišćenje

1.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
41
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Sloba
Član od 28.10.2012.
kp izlog

 

 Spa aparat sa parom za lice,   sa parom sa kontrolom aroma  - Terapija sa parom za dubinsko čišćenje lica

Facial Steamer Spa : Unapredite svoju rutinu nege kože i prepustite se luksuznoj nezi lica uz  Facial Steamer Spa. Naš inovativni dizajn sadrži ergonomski pokrivač celog lica, koji obezbeđuje opuštajuće i udobno iskustvo dok dubinski čisti i podmlađuje vašu kožu.
Prilagodljiva kontrola pare: Doživite jednostavnost na najbolji način sa prekidačem za jednostavno uključivanje/isključivanje, koji vam omogućava da bez napora započnete tretman sličan spa centru. Preuzmite kontrolu nad sesijom pare pomoću naše podesive funkcije kontrole pare, prilagođavajući intenzitet od blagog do jakog za personalizovano iskustvo.
Aromaterapija-spremna za vrhunsku relaksaciju: Unapredite svoje putovanje isparavanjem lica ulivajući vazduh svojim omiljenim esencijalnim uljima. Stvorite spokojan ambijent dok negujete svoju kožu, nudeći savršen spoj opuštanja i nege kože.
Duboka hidratacija za optimalne rezultate nege kože: Borite se sa suvom kožom i otključajte potencijal svoje kože pomoću hidratantne moći  aparata za paru za lice. Otvarajući vaše pore, aparat za paru obezbeđuje optimalnu apsorpciju proizvoda za negu kože, maksimizirajući njihovu efikasnost za blistavu i zdravu kožu.
Otkrijte blistavu kožu uz profesionalno dubinsko čišćenje lica: Pridružite se redovima entuzijasta za negu kože u Facial Steamer Spa zbog njegove neuporedive sposobnosti da duboko očisti i pročisti kožu. Unapredite svoju rutinu pomoću uređaja dizajniranog da poboljša efikasnost vašeg režima nege kože, ostavljajući vam osvežen i revitalizovan ten.  

 

Usisivač za lice za ličnu negu kože za dubinsku hidrataciju

Upotreba:
SPA, dom, čišćenje lica, vlaženje
Tip:
Nanomister Facial Steamer
Kapacitet:
Veliki rezervoar za vodu
Metoda prskanja:
Hot Sprai
Vreme prskanja:
15-20 min

Veličina pojedinačnog paketa:
28Ks16Ks16 cm
Pojedinačna bruto težina:
0.850 kg
Tip paket:
1kom/kutija


Aplikacija:
Hotel, domaćinstvo
Прикажи мање
​Потражите детаље

ID Oglasa: #156590936
Informacije
    • ISKORISTITE PREDNOSTI :
    • Uplate na tekući račun : e - bankom ( troškovi poštarine su niži , bez naknade za transfer otkupnine )  ili u Pošti, Banci, Menjačnici 
    • Uplaćena količina biće Vam isporučena 
    • Poštarinu plaćate - prilikom preuzimanja

      • Isporuka- postexpress ili BEX
    • Ukoliko ne naglasite posebno - šaljemo  postexpress-om
    • nepokretnost@gmail. com   VIBER

                      

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.