slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

TBPHP P20RL 8 režima Derma Beauti olovke komplet sa 25 komad

6.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
36
3
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Sve Sa Amazona
Član od 12.10.2019.
Svi oglasi

Spremite se da iskusite vrhunsko rešenje za besprekornu kožu sa TBPHP P20RL Derma Pen! Ova olovka za kožu profesionalnog nivoa dizajnirana je da odgovori na sve probleme i stanja vaše kože, dajući vam savršen ten o kojem ste oduvek sanjali.

Sa podesivom dužinom igle i 25 pojedinačno upakovanih kertridža, uključujući 12-pinske, 24-pinske, 36-pinske, 42-pinske i okrugle nano igle, ova derma olovka je savršen alat za smanjenje finih linija, minimiziranje pora, pa čak i izbacite ton vaše kože. A sa 8 različitih nivoa brzine, možete lako da prilagodite tretman tako da odgovara potrebama vaše kože, dajući vam moć da postignete rezultate profesionalnog nivoa iz udobnosti sopstvenog doma.

Zaboravite na skupe salonske tretmane i pozdravite pristupačnu i praktičnu TBPHP P20RL Derma olovku. Ovaj uređaj jednostavan za korišćenje nije samo udoban za rukovanje, već vam dugoročno štedi vreme i novac. Osim toga, sa tri uključene baterije, nećete morati da brinete da li će vam u skorije vreme ostati bez struje.

Nemojte se zadovoljiti ništa manje od savršene kože. Uzmite u ruke TBPHP P20RL Derma Pen danas i iskusite razliku! Vaša koža će vam biti zahvalna za to.

ID Oglasa: #162808393
Informacije

Amazon roba iz Nemačke

Robu saljem iskljucivo postexpress-om ili Bexom, mogucnost uplate unapred radi manje postarine ili slanje pouzecem, takodje moguce je i licno preuzimanje uz prethodnu najavu. Petlovo Brdo, Vidikovac…
Pogledajte i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.