slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Ultrazvucni sterilizator

3.800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
149
6
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
Ultrzvucni sterilizator
Ultrazvučno čišćenje koristi zvučni pritisak koji generišu tečnost snažni ultrazvučni talasi. Ultrazvučni talasi stvaraju mehuriće mikro vakuole koji se više puta šire i skupljaju. Jednom kada ovi mehurići puknu, akcija će postepeno i nežno uklanjati onečišćenje ili prljavštinu koja se lepi na površini predmeta, kao i na mestima kojima se ne može lako pristupiti. Ultrazvučni čistač je jednostavan za upotrebu i idealan je za čišćenje sledećeg: Oprema za tetoviranje, manikir opremu, prstenovi, minđuše, broševi, lanci itd. Delovi satova, Stomatološke i medicinske tehničke olovke, Mali metalni delovi.
Specifikacije 600 ml Rezervoar od nerđajućeg čelika - veličina 15 *9 * 5 cm Plastična ladica za izvlačenje Digitalni displej 3-cifrena LED lampica za uključivanje / isključivanje dodira sa mikroprogramiranim 3 minuta podrazumevano vreme Programabilni tajmer 1-60 minuta Poklopac i zasun sa providnim poklopcem na šarkama Napon 220/240 Snaga 35 Ultrazvučna frekvencija 42KHz Veličina 20 * 13,5 * 13,8 cm Ne sme se koristiti sa rastvaračima zbog isparenja.


Dostava Post Express
Ako želite da Vam pošaljemo proizvod, potrebni su sledeci podaci:   

                     Ime i prezime,  
                     Ulica i broj,  
                    Mesto i poštanski broj
              Broj telefona za kontakt   



Nikola:064/074 20 45
ID Oglasa: #109754379
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.