Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Nega i lična higijena > Ostali aparati i oprema

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Wellue DuoEK prenosivi EKG merač

119 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
175
4
danas
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
Svi oglasi
NOVO! Wellue DuoEK prenosivi EKG merač, u svakom trenutku proverite stanje vašeg srca !

  • Precizna i Korisna Merenja - Detektujte potencijalne probleme rano, aritmiju, pauzu srca, atrijsku fibrilaciju (AF), tahikardiju i bradikardiju, preuranjene atrijalne kontrakcije (PACs) za 30 sekundi. *Napomena: Sve ove informacije su prikazane u aplikaciji kao "Nepravilan rad srca". Maksimalno vreme merenja od 15 minuta pruža više informacija.
  • Nosivi EKG Monitor Srca - Osim metoda merenja Lead I (Ruka-Ruka) i Lead II (Ruka-Noga), podesiva i udobna traka oslobađa vašu ruku tokom merenja. Ovo vam omogućava praćenje zdravlja srca u miru tokom svakodnevnog života (NE MOŽE se koristiti tokom brze šetnje ili vežbanja).
  • Radi Nezavisno sa Ugrađenim Memorijskim Kapacitetom - EKG aparat može raditi samostalno bez povezivanja sa aplikacijom, ugrađena memorija može čuvati podatke do 20 minuta. Možete pratiti stanje svog srca kad god i gde god, čak i kada se ne osećate dobro.
  • Pouzdana Bluetooth Veza - Aparat za EKG srca radi sa većinom pametnih telefona i tableta, i može prikazivati vaš stvarni talasni oblik na kontrolnoj tabli. Podaci se automatski sinhronizuju sa aplikacijom kada povežete EKG monitor sa Bluetooth-om.
  • Besplatna Aplikacija - Neograničeno skladištenje na aplikaciji "ViHealth", jednostavan pristup i pregled istorije. Izveštaje možete pregledati ili podeliti sa vašim lekarom u PDF formatu za dijagnozu i plan lečenja.

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!
ID Oglasa: #158212834
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.