slika
slika
1 od 2

Zapikator ploča - očistite vašu hranu od štetnih bakterija

6.860 din

Beograd | Novi Bg.
Novo
146
5
pre 12 dana
Odgovara na 67% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
ALTERNATIVNI CENTAR OMEGA
Član od 08.11.2019.
kp izlog

Zapikator ploča - očistite vašu hranu od štetnih spora gljivica i drugih patogena!

 

Dostava nije uračunata u cenu i iznosi oko 300 din za prozvode do 0,5 kg.
Dostava se vrši kurirskom službom i proizvod se šalje danas za sutra.

Takođe, sve proizvode možete preuzeti lično u našoj prodavnici u Beogradu(svakog radnog dana od 09:00-17:00h). Vikendom ne radimo.

Adresa - Beograd (YU biznis centar - Novi Beograd):  
 Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59 (Telefon:  065/61-64-343 ili mobilni 064/549-68-65)

 

Opis proizvoda:

 

ZAPIKATOR PLOČA-po sistemu dr Hulde Klark

 

Uređaj opisan u knjizi LEK I TERAPIJA ZA SVE VRSTE KANCERA, priključen na ZAPER PLUS ili BIOGENERATOR uništava patogene u hrani i vodi, ukoliko se, pre odlaganja u ostavu ili frižider, namirnice stave na zapikator 10 minuta. Dr Klark naglašava da je hrana koju jedemo prepuna spora gljivica i drugih patogena i da se njihovi negativni efekti mogu eliminisati uticajem severnog magnetnog polja koje osciluje na 1000 Hz.

 

Pre upotrebe namirnica, ponoviti zapikaciju još 10 min. Mleko, mlečni proizvodi i jaja se tretiraju zapikatorom 15 min.

 

Magnetno polje, pobuđeno pozitivnim ofsetnim signalom ZAPERA PLUS ili BIOGENERATORA prolazi kroz sve materijale izuzev metala. Metalni predmeti i konzerve, stavljanjem na zapikator će se namagnetisati formirajući južni pol pri dnu i severni pri vrhu. Višestruki polovi se indukuju, ali nisu obavezno stabilni. Hrana unutar metalnog suda poprima isti polaritet kao i deo suda koji dodiruje (a ne suprotan). Zato je potrebno hranu iz konzerve pre zapikacije sipati u keramičku ili plastičnu posudu i onda staviti na zapikator.

Sva konzervirana hrana na tržištu je pola severne a pola južne polarizacije, usled uticaja zemljinog magnetnog polja. Ovo je možda njena najgora osobina. Staklenim teglama treba skinuti metalne zatvarače pre zapikacije. Na ovaj način će sva hrana poprimiti severnu polarizaciju. Inače će se metalni poklopac polarizovati i polovina hrane će biti južno, a druga polovina severno polarizovana.

 

Hrana i piće pomoću ZAPIKATORA dobijaju severnu polarizaciju iako su možda na početku imali južnu ili su bili nepolarizovani. Ovo se dešava zato što je voda dijamagnetik i poprima polaritet najbližeg polja umesto suprotnog koji metalni objekti (konzerve) poprimaju. Promena polariteta hrane u severno polarizovanu je dodatna korist od zapikacije. Ostali ciljevi su uništavanje jaja parazita, larvi i promena štetnih molekula u bezopasne oblike (izomeri).

ID Oglasa: #147159394
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.