slika
slika
slika
slika
1 od 4

Carolina Herrera 212 Men Heroes HEROES 90EDT+100SG Muški SET

67 €

Beograd
116
2
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
AUTODELOVI PARFEMI ORIGINAL BG
Član od 05.02.2013.
Svi oglasi

Poklon set toaletna voda 90 ml + gel za tuširanje 100 ml

Osećajte se zauvek mladi uz 212 Heroes, svež novi muški miris koji slavi mladost, slobodu i autentičnost.

Ovaj dvodelni poklon set sadrži toaletnu vodu 212 Heroes (90 ml) i gel za tuširanje (100 ml), bogatu kremu koja dubinski neguje kožu, ostavljajući je mekom i neodoljivom mirisom

Porodica mirisa:  aromatična

Gornje note:  đumbir i kruška

Srčane note:  žalfija i geranijum

Donje note: koža i mošus

ougere parfem sa drvenim i cvetnim notama
predstavljen 2021. u revolucionarnoj boci
100% sertifikovani veganski parfem

Sastav mirisa
Uvodna kombinacija đumbira i kruške, zaokružena notama konoplje, savršeno oličava suštinu mladosti. Tada u prvi plan dolazi svež, cvetno-slatki geranijum sa lekovitom žalfijom. Konačne kožne i drvene note se polako dodaju njihovoj mešavini, koje daju senzualni finiš ovoj mirisnoj kompoziciji.

Priča o mirisu
Ulična kultura je povezana sa vrednostima kao što su sloboda i autentičnost. Mladima daje prostor u kome mogu slobodno da se izraze. Toaletna voda Carolina Herrera 212 Heroes želi da oda počast upravo takvoj uličnoj kulturi i mladim generacijama punim snova i buntovničkog duha.

Njena misija se ogleda u bočici u obliku skejtborda koja je elokventan simbol svega navedenog, a ujedno i nova prekretnica u svetu parfema brenda Carolina Herrera. I boca i njen sadržaj odaju počast herojima - svima koji žive svoj život punim plućima

 

O brendu Carolina Herrera

Od samog početka, pod uticajem međunarodne kulture i mode, Karolina Erera se izdvajala svojim izuzetnim i prepoznatljivim stilom. Uz pomoć Diane Vreeland, legendarne modne urednice Voguea, debitovala je sa kolekcijom u njujorškom Metropoliten klubu i dobila pozitivne kritike. Nedugo zatim, njene haljine su nosile Žaklin i Kerolin Kenedi, Lora Buš, kao i Mišel Obama.

Godine 1988. brend Carolina Herrera se uspešno probio u svet parfema svojim prvim istoimenim parfemom. Zatim su javnost oduševili kolekcijom Carolina Herrera 212, čije ime odaje počast voljenom Menhetnu, i mirisnim duetom za žene i muškarce Carolina Herrera Good Girl and Bad Boi. Ovaj mirisni par, kao i ostali njihovi parfemi i ceo brend, predstavlja luksuz, eleganciju i bezvremenski stil.

Predložena upotreba: -Miris se pojačava toplinom vlastitog tijela. Nanesite u nabore koljena i laktova za dugotrajniji, jači miris. -Nakon nanošenja izbjegavajte trljanje ili brisanje kože. Ovo razgrađuje miris, zbog čega se brže troši. -Ako više volite stavljati miris na zapešća, obavezno ga nanesite nakon čestog pranja ruku, jer to obično ispire miris. -Zamijenite miris nakon 12 mjeseci. Parfemi kojima je istekao rok trajanja stariji od godinu dana gube integritet izvornog mirisa.


Zašto smo tako pristupačni?  Odgovor je poprilično jednostavan. Za razliku od klasičnih trgovina mi radimo s daleko nižim maržama. Ne moramo plaćati visoku najamninu u trgovačkim centrima, na trgovima u centru grada i sl. Troškovi za najamninu pa čak i male trgovine su visoki. Naravno mi za razliku od klasične trgovine prodajemo puno više proizvoda, a samim tim i kupujemo više, a zahvaljujući tome imamo puno bolje nabavne cijene.

Parfem (ekstrakt) – sadrži 15 do 30 % mirisnog parfemskog ekstrakta u koncentriranom alkoholu.
Parfemska voda (Eau de Parfum, EdP) – sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 85–90% alkoholu.
Toaletna voda (Eau de Toilette, EdT) – sadrži 4 do 8 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 80% alkoholu.
Kolonjska voda (Eau de Cologne, EdC) –  sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 70% alkoholu

Naručite svoje parfeme i kozmetiku u našoj web prodavnici i preuzmite svoj paket u poslovnici u Zemunu . U Showu Roomsu možete naći veliku ponudu parfema i kozmetike. Imamo mogućnost testiranja na licu mjesta.

Molimo Vas da prije dolaska u Show Room provjerite, da li je narudžba spremna za preuzimanje na tel: 011/3163032 ili e-mail: supersvastarica@gmail. com

Saljemo robu pouzecem Postexpresom ili Daily Expreesom i placanje je pouzecem! ! BESPLATNA POSTARINA! ! ! ! !

Mogucnost licne dostave u Zemunu , Novom Beogradu, Bano

 

 

 

 

 

ID Oglasa: #134240682
Informacije

Prodajemo

 

1. Original Parfeme

2. AA Kvalitet(replike)

⦁ Reklamacije na parfeme ne prihvatamo
⦁ Oglase i slike ne azuriramo, obnavljaju se automatski.
⦁ Cene i stanje su podlozne promenama, Ako se to desi javicemo vam odmah po upitu

Licno preuzimanje u Zemunu kod nas i saljemo preko kurira

Za eventualna ostecenja od kurirskih sluzbi ne odgovoramo ! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.