slika
slika
1 od 2

Dior Homme Intense

600 dinFiksno

Subotica
189
2
pre 13 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Arhitekta
Član od 08.01.2015.
Svi oglasi
Dior Homme Intense Edp

- 3 ml = 600 din

- 5 ml = 800 din

- 10 ml = 1500 din

___________________________________

- DOSTAVA: (Uplata na račun)

- Postexpress: 350 dinara.

- Isporuka u pošti: 200 dinara.

- CC paket: 200 dinara.


Dior Homme Intense 2011 od Dior je drveni cvjetni mošusni miris za muškarce. Dior Homme Intense 2011 je predstavljen 2011. Parfem je kreirao François Demachy. Gornja nota je lavanda; srednje note su Iris, Ambreta i Kruška; bazne note su Kedar iz Virdžinije i vetiver.

Nova reklamna kampanja za Dior Homme i dalje u prvi plan stavlja popularnog Jude Law. Reklamna kampanja za novi Dior Homme fotografisana je u hotelu Du Cap Eden Roc u Cap d’Antibes na jugu Francuske. Za novu kampanju Jude Law je fotografisan u luksuznom gliseru Riva Aquarama, na Azurnoj obali.

Dior Homme Intense izdanje kreirano je da ostavi još jači utisak, bude intenzivnije i dugotrajnije.

Sofisticiraniji Dior Homme Intense ističe akorde lavande u visokim notama koje daju snagu, senzualnost i dubinu mirisu. Cvetovi lavande bez listova lavande su u početnim notama nadovezujući praškasto-puderasti iris pojačan ambretom, koja ostavlja mošusno-voćni trag, uz liker kruške i akodre pudera. U osnovi su plemenite drvene note kedra iz Virdžinije i vetivera ostavljajući utisak topline, elegancije i prefinjenosti.


Dior Homme Intense se nosi na način na koji nosite elegantno oštro, moderno odelo. Parfemska voda Dior Homme Intense otkriva izuzetnu veličinu i sofisticiranost izdašne i moćne parfemske vode. Intenzitet mirisa irisa je pojačan senzualnom notom ambera i dragocenom drvenom bazom, ostavljajući za sobom senzualni mirisni trag.

Dior – Dior Homme Intense je drveni cvetni mošusni miris za muškarce.

Dior Homme Intense je predstavljen 2011. godine a kreirao ga je Francois Demachy.

Gornja nota je lavanda;

Srednje note: iris, ambreta i kruška;

Bazne note: kedar iz Virdžinije i vetiver.


Dior Homme Intense je lep i prijatan miris, kao stvoren za muškarce koji cene svoju snažnu ličnost. Iako nije namenjen mlađim pripadnicima "jačeg pola", idealan je za povremeno nošenje. Savršeno kombinuje mir sa haosom, led sa vatrom i strast sa ravnodušnošću. Ultramuževan, učiniće svakog muškarca otmenim, opuštenim i elegantnim. Svaki put kad ga nanesete, bićete u centru pažnje zahvaljujući njegovim glamuroznim i nezaboravnim notama. Svojom očaravajućom aurom, Dior Homme Intense transportuje muškarca koji ga koristi u svet beskrajnog zavođenja.
ID Oglasa: #163411616
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.