slika
slika
slika
1 od 3

Dior Sauvage Elixir - BATCH 2022

1.200 dinFiksno

Subotica
236
5
pre 13 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Arhitekta
Član od 08.01.2015.
Svi oglasi
Dior Sauvage Elixir dekant:

- 3 ml = 1200 din

- 5 ml = 1500 din

- 10 ml = 2900 din

__________________________________

- DOSTAVA: (Uplata na račun)

- Postexpress: 350 dinara.

- Isporuka u pošti: 200 dinara.

- CC paket: 200 dinara.


Ocena parfema 4.33 van 5 sa 9,167 glasovi

Sauvage Elixir od Dior je aromatični miris za muškarce. Sauvage Elixir je predstavljen 2021. Parfem je kreirao François Demachy. Gornje note su Muškatni orah, Cimet, Kardamon i Grejpfrut; srednja nota je lavanda; bazne note su Sladić, Sandalovo drvo, Amber, pačuli i Haiti vetiver.

Dior lansira Sauvage Elixir na ljeto 2021. godine kao novu verziju originala Dior Sauvage iz 2015. Novo izdanje obećava "ekstremnu koncentraciju" moderne aromatično-fougere kompozicije.

Sauvage Elixir prerađuje Sauvage svježinu i pruža joj nova naličja; drvenasta i začinska. Kreaciju potpisuje Dior parfimer Francois Demachy.

Gornje note pršte živahnim grejpom i začinima. Neki se, poput esencija cimeta i muškatnog oraščića, igraju toplinom i senzualnošću, dok su drugi osvježavajući, poput ljutitog i aromatičnog kardamoma. U srcu je esencija lavande iz Francuske. Akord ambera, snažan potpis Sauvagea, otkriva čitav niz njegovih baršunastih i senzualnih nijansi. Omotava bazu i naglašava slatkom, glatkom notom sladića. Haićanski vetiver i srce pačulija čine vezu između ovog bogatog drveća.


Sauvage Elixir od Dior je aromatični miris za muškarce. To je novi parfem. Sauvage Elixir je predstavljen 2021 godine. Parfem je kreirao Francois Demachi. Gornje note su cimet, muškatni oraščić, kardamom i grejpfrut; srednja nota je lavanda; bazne note su sladić, sandalovina, amber, pačuli i haićanski vetiver.
ID Oglasa: #163379175
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.