Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Nega i lična higijena > Parfemi | Muški

slika
slika
slika
1 od 3

Dior Sauvage Elixir

3.500 din

Beograd | Zemun
2
0
pre 13 dana
Jovan
Član od 17.04.2024.
 Za vise informacija 063-884-2535

Sauvage Elixir od Dior je aromatični miris za muškarce. Ovo je novi parfem.  Sauvage Elixir je predstavljen 2021. Parfem je kreirao Francois Demachy. Gornje note su Cimet, Muškatni orah, Kardamon i Grejpfrut; srednja nota je lavanda; bazne note su Sladić, Sandalovo drvo, Amber, pačuli i Haiti vetiver.

Dior lansira Sauvage Elixir na ljeto 2021. godine kao novu verziju originala Dior Sauvage iz 2015. Novo izdanje obećava "ekstremnu koncentraciju" moderne aromatično-fougere kompozicije.  

Sauvage Elixir prerađuje Sauvage svježinu i pruža joj nova naličja; drvenasta i začinska. Kreaciju potpisuje Dior parfimer Francois Demachy.

Gornje note pršte živahnim grejpom i začinima. Neki se, poput esencija cimeta i muškatnog oraščića, igraju toplinom i senzualnošću, dok su drugi osvježavajući, poput ljutitog i aromatičnog kardamoma. U srcu je esencija lavande iz Francuske. Akord ambera, snažan potpis Sauvagea, otkriva čitav niz njegovih baršunastih i senzualnih nijansi. Omotava bazu i naglašava slatkom, glatkom notom sladića. Haićanski vetiver i srce pačulija čine vezu između ovog bogatog drveća.
ID Oglasa: #165869155
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.