slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Emporio Armani Stronger With You Absolutely DEKANT

650 din

Valjevo
158
3
juče
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nenad online
Član od 26.03.2023.
Svi oglasi

Dekantujem iz lične kolekcije najpovoljnije

 

3ml - 550 din

5ml - 650 din

10ml - 1200 din

 

 

 

        Emporio Armani Stronger With You Absolutely od Giorgio Armani je amber fougere miris za muškarce.  Emporio Armani Stronger With You Absolutely je predstavljen 2021. Gornje note su Rum, elemi i Bergamot; srednje note su lavanda i Davana; bazne note su vanilija sa Madagaskara, Kesten, Kedar i pačuli.

 

        Vau. . odličan slatko-boozy parfem. Idealan za hladne dane prosto greje svojom toplinom i slatkoćom odlična kombinacija vanile i ruma. Meni najbolji iz linije baš zbog te note ruma koja malo obuzdava slatkoću. Iako je sladak ima i eleganciju pogotovo kad se malo osuši. Projekcija i trajnost odlični.

 

        Šaljem poštom ili kao preporučeno pismo ili kao CC pošiljka a ako ste baš nestrpljivi i hoćete da platite više post expressom ili drugom raspoloživom brzom poštom(Axe, Dexpress, Bex). Lično preuzimanje u Valjevu.

ID Oglasa: #160823836
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.