slika
1 od 1

Givenchy Gentlmen EDP - BATCH 2019

500 dinFiksno

Subotica
52
1
pre 10 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Arhitekta
Član od 08.01.2015.
Svi oglasi
Givenchy Gentleman edp

- 3 ml = 500 din

- 5 ml = 700 din

- 10 ml = 1300 din

___________________________________

- DOSTAVA: (Uplata na račun)

- Postexpress: 350 dinara.

- Isporuka u pošti: 200 dinara.

- CC paket: 200 dinara.


Gentleman Eau de Parfum od Givenchy je drveni aromatični miris za muškarce. Gentleman Eau de Parfum je predstavljen 2018. Gentleman Eau de Parfum je kreirao Olivier Cresp i Nathalie Lorson. Gornje note su crni Biber, lavanda i Bergamot; srednje note su koren irisa, Karanfilić i Cimet; bazne note su Crna ljuska vanile, Tolu balzam, Mahune Tonke, Benzoin i pačuli.

Godinu dana nakon lansiranja moderne verzije mirisa Gentleman Givenchy izlazi njegova nova Eau de Parfum varijanta. Gentleman Givenchy  iz 2017. godine je reinterpretacija originala iz 70-ih godina, prilagođena savremenom muškarcu. Lice parfema je engleski glumac Aaron Taylor-Johnson.

Novi Gentleman Eau de Parfum kreiraju Olivier Cresp I Nathalie Lorson iz kuće Firmenich. U novoj mirisnoj piramidi ističu se note crnog bibera, irisa, pačulija i crne vanilije.


Givenchy Gentleman Eau de Parfum je drveni aromatični miris za muškarce. Parfem je predstavljen 2018. godine. Kreirali su ga Olivier Cresp i Nathalie Lorson.

  • Gornje note: crni biber, lavanda, bergamot
  • Srednje note: koren irisa, cimet, karanfilić
  • Donje note: pačuli, crna ljuska vanile, tolu balzam, benzoin, mahune tonke
ID Oglasa: #163089204
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.