Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Nega i lična higijena > Parfemi | Muški

slika
slika
slika
1 od 3

Hugo Boss Just Different 125ml.

30 €

Zrenjanin
32
3
pre 10 dana
Parfemi 023
Član od 22.02.2011.
Svi oglasi
Hugo Just Different od Hugo Boss je aromatični miris za muškarce.  Hugo Just Different je predstavljen 2011. Gornje note su Nana i zelena jabuka; srednje note su Bosiljak, Bijela frezija i Korijander; bazne note su Cashmeran, pačuli, Olibanum i Labdanum.

Hugo Just Different je novi parfem kuće Hugo Boss za 2011. , novo izdanje jednog od najpopularnijih muških parfema Hugo iz 1995. Parfem je vitalan, moderan i obogaćen hladnim tonovima kako bi „inspirisao sve što radite. “Ledeno hladna menta otvara kompoziciju i prepušta se srcu frezije i bosiljka. U bazi je molekula Cashmeran® koja daje mošusno – drveno – začinski miris.
ID Oglasa: #162476877
Informacije
Parfemi AAA klase su u originalnom fabričkom pakovanju, intezivnog mirisa koji se zadržava na koži, a na odeći i po nekoliko dana.

Saljemo AKSOM, cena postarine je 350din.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.