slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

J.U.S. Ultrahot parfem, original

18.900 din

Beograd
Dostupno odmah
33
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Petisa
Član od 27.11.2013.
Batch HS01. Niche J. U. S. Ultrahot parfem, original kao i sve moje stvari. Joyau Unique&Sensoriel, France parfemi su jos jedna nicha izvrsnog francuskog brenda kreirana drugacije, slobodnije, rastereceno pritiska i udovoljavanja masama ( cak i u niche grupi postaje redovno na zalost). Male serije proizvedene u Francuskoj, ekoloski osvescana proizvodnja, vrhunskih 5 dizajnera slobodnih da kreiraju sta zele. Ovo je divan kozno drveni unisex, jedan od top 3 za mene. Cena je za cc 90ml parfema, fotografija manje 7ml. Imate sve na netu o kompoziciji.
Zainteresovani za kozmetiku ili parfeme/mini parfeme imaju jos dosta ponuda na mom profilu. Ukoliko ste ljubitelj ili kolekcionar parfema kod mene cete pronaci puno niche, retko dostupnih, drugacijih parfema u razlicitim opcijama- od mini parfema, refill pakovanja, do ostatka u bocici.
ID Oglasa: #155384470
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.