slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Lacoste L.12.12. Blanc Eau Intense DEKANT

600 dinFiksno

Valjevo
Dostupno odmah
76
1
pre 9 dana
Odgovara na 81% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Nenad online
Član od 26.03.2023.
Svi oglasi

Dekantujem iz lične kolekcije najpovoljnije

 

3ml - 400 din

5ml - 600 din

10ml - 1100 din

       

 

 

 

        L.12.12. Blanc Eau Intense od Lacoste Fragrances je drveni začinski miris za muškarce. Ovo je novi parfem.  L.12.12. Blanc Eau Intense je predstavljen 2023. L.12.12. Blanc Eau Intense je kreirao Jean-Christophe Hérault i Delphine Lebeau. Gornje note su Mandarina i Kurkuma (Tumerik); srednje note su Kardamon, lavanda i Muškatna žalfija; bazne note su Sandalovo drvo, Koža i vetiver.

 

     Pošto se kad je leto drva spremaju za zimu tako se i zimi spremaju parfemi za leto. Jedno od najpotcenjenijih izdanja 2023. Otvara mandarinom ali ne toliko citrusnom. . . kardamon malo zagreva parfem i uvodi ga u zelenu notu a suši se vrhunski elegantnom sandalovinom. Podseća na parfeme stare škole ali tako moderan. Kao i svi letnji parfemi nije glasan i mnogo dugotrajan ali vrhunski izblendovan i elegantan signature parfem koji može da se nosi u svim prilikama tokom toplijeg vremena. P. S. Zbog njega jedva čekam da dođe leto.

 

 

               Šaljem poštom ili kao preporučeno pismo ili kao CC pošiljka a ako ste baš nestrpljivi i hoćete da platite više post expressom ili drugom raspoloživom brzom poštom(Axe, Dexpress, Bex). Lično preuzimanje u Valjevu.

ID Oglasa: #162481274
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.