slika
slika
1 od 2

Lattafa Liam Silver - Gris Charnel BDK

350 din

Subotica
174
10
pre 13 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Arhitekta
Član od 08.01.2015.
Svi oglasi
Lattafa Liam Grey - Gris Charnel BDK

- 3 ml = 350 din

- 5 ml = 550 din

- 10 ml = 900 din

__________________________________

- DOSTAVA: (Uplata na račun)

- Postexpress: 350 dinara.

- Isporuka u pošti: 200 dinara.

- CC paket: 200 dinara.


Liam od Lattafa Perfumes je miris za žene i muškarce. Ovo je novi parfem. Liam je predstavljen 2023. Gornje note su Kardamon, Smokva i crni čaj; srednje note su Iris, Labdanum i vetiver; bazne note su Vanilija, Sandalovo drvo, Mahune Tonke i pačuli.

Jedan sofisticiran, odmeren, ispeglan miris. Parfem gde nijedna nota ne odskace, gde je sve tako fino ublendano, da mogu da ga opisem samo jednom recju - dzentlmen.


ima u sebi nesto sto nas vuce da pomislimo da smo ovaj parfem probali vec na desetke puta. Ima u sebi nekakav cudan kontrast, i vruc je i hladan u isto vrijeme. To je chai latte sa malo voca u otvaranju (ova smokva nije zelena kao u Philosykosu, nego je bas socna, gotovo citrusnog karaktera) i puno drvenih nota. Kasnije do izrazaja vise dodje puderasti iris i zacinski omotac. Kardamon nije jak, kao npr. u Lune Feline, ali je primjetan i samo lagano "stipa za nos".
ID Oglasa: #163400750
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.