slika
1 od 1

Moschino Toy Boy - Missoni Wave - Montblanc Legend EDP

100 dinFiksno

Subotica
382
0
pre 10 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Arhitekta
Član od 08.01.2015.
Svi oglasi
Montblanc Legend Edp (PDM Percival)

- 3 ml = 350 din

- 5 ml = 500 din

- 10 ml = 900 din

---------------------------------

Moschino Toy Boy

- 3 ml = 450 din

- 5 ml = 600 din

- 10 ml = 1000 din

---------------------------------

Missoni Wave (Channel Allure Homme)

- 3 ml = 350 din

- 5 ml = 500 din

- 10 ml = 900 din

___________________________________

- DOSTAVA: (Uplata na račun)

- Postexpress: 350 dinara.

- Isporuka u pošti: 200 dinara.

- CC paket: 200 dinara



Moschino Toy Boy - drveni začinski miris za muškarce. Gornje note ovog snažnog, a razigranog mirisa uključuju biljke poput indonežanskog muškatnog oraščića, ružičastog bibera i elomija uz blistave citruse italijanskog bergamota i zelene kruške. Cveće čini srce, uključujući magnoliju, fleksibilni cvet, pupoljak karanfilića i apsolutne note ruže. U osnovi ćete primetiti složene, a utešne note mošusa, ambermaksa, kašmerana, sandalovine i haićanskog vetivera za drvenasti finiš. Toy Boy od Moschino je drveni začinski miris za muškarce. Toy Boy je predstavljen 2019. Parfem je kreirao Yann Vasnier. Gornje note su Ružičasti biber, Kruška, Indonezanski muškatni orah, elemi i Bergamot; srednje note su Ruža, Karanfilić, Magnolija i Lan; bazne note su Cashmeran, Haiti vetiver, Sylkolide, Sandalovo drvo i Amber.



Missoni Wave od Missoni je citrusni aromatični miris za muškarce. Missoni Wave je predstavljen 2020. Parfem je kreirao Christophe Raynaud. Gornje note su Morske note, Citrusi i Sicilijanska mandarina; srednje note su lavanda, Muškatna žalfija, Ruzmarin i Geranijum; bazne note su Vanilna orhideja, Haiti vetiver, pačuli i Mahovina.


Montblanc Legend Eau de Parfum – kožni miris za muškarce. Gornje note čine bergamot i list ljubičice iz Egipta. Srce upotpunjuju drvene note, mangolija i jasmin. Baza je koža i mahovina koje održavaju dugotrajnost. Legend Eau de Parfum od Montblanc je kožni miris za muškarce. Legend Eau de Parfum je predstavljen 2020. Parfem je kreirao Olivier Pescheux. Gornje note su list ljubičice iz Egipta i Bergamot; srednje note su Drvene note, jasmin i Magnolija; bazne note su Mahovina i Koža.
ID Oglasa: #163091764
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.