slika
slika
slika
1 od 3

Moschino Toy Boy SET

4.900 dinFiksno

Subotica
114
0
pre 9 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Arhitekta
Član od 08.01.2015.
Svi oglasi
 - Ostatak u boci, ima sigurno 90 ml. Da napomenem ovo je tester boca bez čepa. Parfem iz seta sam prodao, pa opet kupio Toy Boy. Jednostavno ga ne koristim, unikatan i dopadljiv parfem, neverovatno dugotrajan i jak miris. Gel za tuširanje i after shave balm netaktuti koliko se sećam nikada nisam koristio.

Toy Boy od Moschino je drveni začinski miris za muškarce. Toy Boy je predstavljen 2019. Parfem je kreirao Yann Vasnier. Gornje note su Ružičasti biber, Kruška, Indonezanski muškatni orah, elemi i Bergamot; srednje note su Ruža, Karanfilić, Magnolija i Lan; bazne note su Cashmeran, Haiti vetiver, Sylkolide, Sandalovo drvo i Amber.

Toy Boy, prvi miris za muškarce koji je dizajnirao kreativni direktor kuće Jeremy Scott, prati liniju Toy.

Gornje note: bergamot, kruška, elemi, ružičasti biber, muškatni orah
Srce: magnolija, ruža, karanfilić, cvijet lana
Baza: vetiver, kašmir, sandalovina, ambermax, sylkolide (mošus)

Legendarni Moschino medvjedić lakiran je u neprovidnu crnu boju u bočici novog mirisa. Lice parfema je brazilski model Jhona Burjack, a fotograf je Giampaolo Sgura.


Moschino Toy Boy - drveni začinski miris za muškarce. Gornje note ovog snažnog, a razigranog mirisa uključuju biljke poput indonežanskog muškatnog oraščića, ružičastog bibera i elomija uz blistave citruse italijanskog bergamota i zelene kruške. Cveće čini srce, uključujući magnoliju, fleksibilni cvet, pupoljak karanfilića i apsolutne note ruže. U osnovi ćete primetiti složene, a utešne note mošusa, ambermaksa, kašmerana, sandalovine i haićanskog vetivera za drvenasti finiš.
ID Oglasa: #163683933
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.