slika
1 od 1

Pino Silvestre oud silvestre 75ml edt ORIGINAL NOVO

3.000 dinFiksno

Beograd
Dostupno odmah
184
4
pre 13 dana
Odgovara na 7% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dejan 065-8349-866
Član od 01.02.2012.

✅ NAJPOVOLJNIJE NA KP-u! KUPUJTE ORIGINALNE PROIZVODE! !!

✅ORIGINAL NOVO sa deklaracijom 75ml edt

Oud Absolute od Pino Silvestre-a je privlačan, muževan, dopadljiv i neodoljiv muški parfem. Ovaj parfem održava slobodu i naglašava eleganciju, a spada u True Essence of Woods kolekciju. Parfem se otvara notama citrusa. U srcu ovog sofisticiranog, primamljivog, šarmantnog i senzualnog parfema je geranijum, dok se osnova parfema sastoji od mešavine agara, ambera i drvenih nota. Parfem Pino Silvestre Oud Absolute je napravljen u elegantnoj bočici u obliku šišarke.

Pino Silvestre lansira kolekciju mirisa True Essence of Woods koja predstvlja tri mirisa Pino Silvestre Oud Absolute, Pino Silvestre Underwood i Pino Silvestre Rainforest. Mirisi dolaze u prepoznatljivim bočicama oblika šišarke načinjene od stakla, i na tržištu će se naći od septembra 2014. godine. Originalni i najpopularniji Pino Silvestre lansiran je 1955. godine a tokom godina dobio je dosta varijacija zaključno sa novitetima. Za svoju dudodogišnju popularnost može zahvaliti harmoničnom i osvežavajućem spoju intenzivnih akorda bora, aromatičnog bilja i senzualnog mošusa.

Pino Silvestre Underwood je muški miris koji daruje dobru dozu energije i senzualnosti. Visoke note podariće penušave arome citrusa koje dodatno naglašavaju lepotu divlje žalfije koja vlada srcem kompozicije. Donje note uključuju sezualni spoj kašmira i belog pačulija iz Indonezije usavršavajući na taj način prikaz moćnog i plemenitog drveta koje odiše prirodnošću i svežinom. Miris dolazi u bočicama od 75ml EDT

ID Oglasa: #156434522
Informacije

ℹ️

⚠️Beograd lično preuzimanje ispred TC BIG Karaburma radnim danom posle 17h, vikendom ☎️.
⚠️Slanje na teritoriji RS kurirom danas za sutra -(kupac snosi trosak dostave).
⚠️Uplata pre slanja.

⚠️Članovi sa novim profilima koji nisu uredno popunjeni i bez pozitivnih ocena zamolio bih da me kontaktiraju prvo pozivom:

☎️ 065-8349-866

HVALA Dejan : )

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.