slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Xerjoff Naxos Dekant

1.200 din

Valjevo
126
3
pre 11 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nenad online
Član od 26.03.2023.
Svi oglasi

Dekantujem iz lične kolekcije najpovoljnije

 


3ml - 850 din
5ml - 1200 din
10ml - 2300 din

 

 

             XJ 1861 Naxos od Xerjoff je citrusni gurmanski miris za žene i muškarce.  XJ 1861 Naxos je predstavljen 2015. Gornje note su lavanda, Bergamot i Limun; srednje note su Med, Cimet, Cashmeran i jasmin Sambac; bazne note su list duhana, Vanilija i Mahune Tonke.

  

     XJ 1861 Naxos slavi Siciliju i njenu lepotu i kompozicijom naglašava njen Mediteranski karakter. Citrusi u visokim notama kontrastovani su dragocenim začinima koji ukazuju na bogatsvo jedinstvene zemlje, njena osvajanja i dominaciju. Kompozicija mirisa Naxos otvara se klasičnim, prozračnim i voćnim citrusnim notama bergamota i limuna okružena blagim i umirujućim nijansama lavande. Srce spaja jasmin sambac sa cimetom, cashmeranom i medom, čiji romantični trag oplemenjuju muževni akordi duhana i tonke iz osnove. Vanila stvara meki i senzualni veo dodirujući cveće, voće i listove duhana.  

 

 Šaljem poštom ili kao preporučeno pismo ili kao CC pošiljka a ako ste baš nestrpljivi i hoćete da platite više post expressom ili drugom raspoloživom brzom poštom(Axe, Dexpress, Bex). Lično preuzimanje u Valjevu.

   

ID Oglasa: #163131647
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.