slika
1 od 1

ARMAF CLUB De Nuit EDP W 105EDP+120SPRAY 105ml Zenski Set

5.900 din

Beograd
481
9
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Autodelovi Parfemi Original Bg
Član od 05.02.2013.
Svi oglasi

Gornje note: narandža, grejpfrut, bergamot i breskva. Srce: ruža, geranijum, jasmin i liči. Donje note: pačuli, vanila, mošus, vetiver.

Kolekcija sadrži:

1 k Parfemska voda Armaf Club De Nuit Voman (105ml).
1 k Armaf Club De Nuit Voman sprej za telo (120 ml).
Ženski EDP je upakovan u klasičnu bočicu sa četvrtastim ivicama sa ružičastom nijansom i zlatnim poklopcem sa umetnutim kristalima, dok je sprej za telo upakovan u atraktivnu aerosolnu konzervu od ružičastog zlata.

Armaf Club De Nuit Voman poklon set od 2 komada nudi par ženskih toaletnih potrepština koje nose Chanel inspirisan miris CoCo Mademoiselle - ali su dostupni po daleko pristupačnijoj ceni. Miris svakog proizvoda je citrusni i cvetni, otelotvorujući bezvremensku izvrsnost i finoću kroz eksploziju elegantnih aroma koje su istovremeno sofisticirane i zavodljive.
Miris se otvara osvežavajućim citrusnim i voćnim notama koje ustupaju mesto suptilnijim cvetovima pre nego što se završavaju kombinacijom smelog mošusa i zeljastih biljaka.


 Parfemska kuća Armaf sa sjedištem je u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Osnovan je 1998. godine. Crna ambalaža ovog kolonjskog voda odražava snažan miris koji stoji unutar njega. Kvadratna boca s oštrim ivicama ukrašena je luksuznim kristalima. Metalni šarm s logotipom visi oko kubične kape.

 

Dobro kopira Chanel, čak je i Armafova verzija pliće u početnom talasu što se tiče slatkoće, i ima malo izraženiju neku veoma gorku, suvu notu koja nekako vreba u pozadini, skoro kao miris prašine, ali se oseća samo pri mirisu. drito od kože do milimetra.

Opšti utisak je veoma pozitivan. Svetao, prozračan miris koji se leti ne utapa, a težine je dovoljno za hladnije vreme. Više je za dnevnu nego za večernju upotrebu, ali je nešto čime će se opteretiti neko ko se više obazire na takve detalje. Pošto i sama cenim Chanel Coco Mademoiselle, to sam mnogo puta osetila na nekim damama, moram priznati da mi se ovaj Armaf zaista sviđa. Skoro 90% je dobro urađeno, a ostalih 10% je samo akcenat gore-dole u ​​hemijskom sastavu koji nije invazivno sintetički, a ono što se očekuje od kuće koja, iako pravi kopije, koristi relativno kvalitetnije sastojke. Čini mi se da je nota breskve malo jača, sa narandžom, a bergamot nije mnogo izražen.


Zašto smo tako pristupačni? Odgovor je poprilično jednostavan. Za razliku od klasičnih trgovina mi radimo s daleko nižim maržama. Ne moramo plaćati visoku najamninu u trgovačkim centrima, na trgovima u centru grada i sl. Troškovi za najamninu pa čak i male trgovine su visoki. Naravno mi za razliku od klasične trgovine prodajemo puno više proizvoda, a samim tim i kupujemo više, a zahvaljujući tome imamo puno bolje nabavne cijene.

Parfem (ekstrakt) –  sadrži 15 do 30 % mirisnog parfemskog ekstrakta u koncentriranom alkoholu.
Parfemska voda (Eau de Parfum, EdP) –  sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 85–90% alkoholu.
Toaletna voda (Eau de Toilette, EdT) –  sadrži 4 do 8 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 80% alkoholu.
Kolonjska voda (Eau de Cologne, EdC) –   sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 70% alkoholu

Naručite svoje parfeme i kozmetiku u našoj web prodavnici i preuzmite svoj paket u poslovnici u Zemunu . U Showu Roomsu možete naći veliku ponudu parfema i kozmetike. Imamo mogućnost testiranja  na licu mjesta.

Molimo Vas da prije dolaska u Show Room  provjerite, da li je narudžba spremna za preuzimanje na tel: 011/3163032 ili e-mail: supersvastarica@gmail. com

Saljemo robu pouzecem Postexpresom ili Daily Expreesom  i placanje je pouzecem! ! BESPLATNA POSTARINA! ! ! ! !

Mogucnost licne dostave u Zemunu , Novom Beogradu, Banovom brdu, Starom Gradu… . .

Kontakt Telefon:   060/0110508   069/3056347 0612603




ID Oglasa: #134833092
Informacije

Prodajemo

 

1. Original Parfeme

2. AA Kvalitet(replike)

⦁ Reklamacije na parfeme ne prihvatamo
⦁ Oglase i slike ne azuriramo, obnavljaju se automatski.
⦁ Cene i stanje su podlozne promenama, Ako se to desi javicemo vam odmah po upitu

Licno preuzimanje u Zemunu kod nas i saljemo preko kurira

Za eventualna ostecenja od kurirskih sluzbi ne odgovoramo ! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.