slika
1 od 1

Dior Poison Girl 100ml. miris za zene

30 €

Zrenjanin
143
7
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Parfemi 023
Član od 22.02.2011.
Svi oglasi

Poison Girl od Dior je amber gurmanski miris za žene.  Poison Girl je predstavljen 2016. Parfem je kreirao Francois Demachy. Gornje note su Ljuta narandža i Limun; srednje note su Damaska ruža, Ruža iz Grassa i Cvijet narandže; bazne note su Vanilija, Badem, Mahune Tonke, Tolu balzam, Sandalovo drvo, Cashmeran i Heliotrop.

U januaru 2016. godine kuća Dior pripremila je novo izdanje Poison kolekcije po imenom Poison Girl, namijenjeno mlađim ljubiteljima kultnog brenda, koje dolazi u ružičastoj boji otrovne bočice. Novi miris najavljen je kao gorko – sladak cvjetni, skandalozno deliciozan, namijenjen buntovnim mladim ženama, pop – feministkinjama koje slijede svoje snove.

Kompozicija se sastoji od plemenitih sirovih sastojaka. Sicilijanska gorka narandža vodi do ružinog srca kojeg čine majske ruže iz Grasa i Damask ruža. Venezuelanske bobice tonke, sandalovina i vanilija završavaju toplom, orijentalnom slatkoćom. Parfimer je Francois Demachy.

Ako neki parfem ili tester nije postavljen vi slobodno pitajte.  
U najkracem roku odgovaramo.
Licno preuzimanje u Zrenjaninu.
Moze slanje i brzom postom.
Parfemi su isti kao na slikama u istim bocama.

ID Oglasa: #140121527
Informacije
Parfemi AAA klase su u originalnom fabričkom pakovanju, intezivnog mirisa koji se zadržava na koži, a na odeći i po nekoliko dana.

Saljemo AKSOM, cena postarine je 350din.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.