slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Hugo Boss BOSS The Scent 100ml EDP

3.200 din

Beograd
46
5
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Autodelovi Parfemi Original Bg
Član od 05.02.2013.
Svi oglasi

Pol:  žene
Grupa mirisa:  cvetni, voćni
Gornje note:  breskva, frezija
Srce:  osmantus
Osnovna nota: kakao.

Boss The Scent For Her od Hugo Boss je cvjetni voćni miris za žene.  Boss The Scent For Her je predstavljen 2016

 

Parfemska voda Boss The Scent od Hugo Bossa će biti vaš vjerni pomoćnik u zavođenju. Ovaj senzualni miris je sposoban u trenutku probuditi strast u vašem objektu požude.

  • moderni cvjetno-voćni miris
  • za sigurnu ženu koja zna što želi
  • pogodan za svakodnevno nošenje kao i za posebne prigode

 

Hugo Boss The Scent je zadivljujući i ženstveni miris, naglašava prirodnu senzualnost i nežnost, stvara zavodljivu auru i obavija vas mekim, primamljivim tragom.  Parfemska voda je objavljena 2016.  Voćno-cvetnog je karaktera, ispunjen je svežinom i slatkoćom, pleni višestrukim nijansama arome. Parfemska voda Hugo Boss The Scent počinje bogatim i svetlim akordom sočne slatke breskve i drveno-citrusnog svetla i razigrane frezije. Osmantus caruje u srcu

Njegov suptilan, kremast miris kajsije, poput mekog velura,  klizi i greje laganim cvetnim štihom, sladak i nezaboravan. Gotovo gurmanska osnova – pečena, čokoladna zrna kakaoa, zagrevajuća i obavija, podseća na goruću, viskoznu i slatku toplu čokoladu.  Mirisi iz linije Hugo Boss The Scent su za lepe, samouverene dame, obavijaju vas atraktivnim tragom i stvaraju odlično raspoloženje. Nežan i mekan miris će istaći vaš svakodnevni i večernji izgled i postaće nezaboravna vizit karta.

Nateraće vas da se zaljubite u njega od prvog daha, učiniće vas jedinstvenim i izdvojiće se iz gomile, a da pritom ne budete agresivno nametljivi.  Delikatni i elegantni karakter parfema je naglašen i dizajnom bočice – tanko staklo glatkih ivica prekriveno je lakonskim zlatnim čepom sa ugraviranim imenom brenda.

O brendu Hugo Boss

Brand Hugo Boss sinonim je luksuzne i kvalitetne mode za muškarce, modnih detalja i kozmetike. Već od osnutka postao je veoma tražen zbog odlične kvalitete materijala i njemačkog smisla za detalj i preciznost.

Tvrtka Hugo Boss temelji svoju djelatnost na

velikoj posvećenosti potrebama i željama svojih klijenata. Situacija je identična i u proizvodnji parfema gdje se velika pažnja posvećuje odabiru onih najkvalitetnijih sastojaka. Zahvaljujući već spomenutim činjenicama, danas je Hugo Boss vodeća figura u području mode za muškarce, iako svoj parfem ili ekskluzivni komad odjeće ovdje mogu odabrati i žene.

Prvi miris Hugo Boss nastao je 90-ih godina prošloga stoljeća, a danas ovaj brand nudi nekoliko linija modernih parfema za žene i muškarce koji su prilagođeni suvremenom stilu života. Parfemi Hugo Boss precizno su kreirani s namjerom ukazivati na jaku osobnost svoga vlasnika, te u isto vrijeme naglašavaju i njegovu ljepotu

 

 

Veleprodaja i maloprodaja komercijalnih parfema AAA Kvaliteta od provjerenih dobavljača čime osiguravamo isporuku originalnih i kvalitetnih proizvoda. Mirisi koje ćete naći u našoj ponudi su od istih proizvođača koji dostavljaju u klasične parfimerije.


Dolaze u originalnim pakovanjima i bocicama fabricki zapakovani kao na slikama na samom oglasu! ! !
Sve slike koje postavljamo su autenticne to jest iskljucivo nase iz naseg magacina i svaki je slikan iz naseg aparata i to su parfemi koje nudimo na samim oglasima! ! ! ! ! !

Pridruzite nam se i budite deo naseg mirisnog carstva, sa mirisom! ! ! ! ! !



Zašto smo tako pristupačni?  Odgovor je poprilično jednostavan. Za razliku od klasičnih trgovina mi radimo s daleko nižim maržama. Ne moramo plaćati visoku najamninu u trgovačkim centrima, na trgovima u centru grada i sl. Troškovi za najamninu pa čak i male trgovine su visoki. Naravno mi za razliku od klasične trgovine prodajemo puno više proizvoda, a samim tim i kupujemo više, a zahvaljujući tome imamo puno bolje nabavne cijene.

Parfem (ekstrakt) – sadrži 15 do 30 % mirisnog parfemskog ekstrakta u koncentriranom alkoholu.
Parfemska voda (Eau de Parfum, EdP) – sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 85–90% alkoholu.
Toaletna voda (Eau de Toilette, EdT) – sadrži 4 do 8 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 80% alkoholu.
Kolonjska voda (Eau de Cologne, EdC) –  sadrži 8 do 15 % mirisnog parfemskog ekstrakta u cca 70% alkoholu

Naručite svoje parfeme i kozmetiku u našoj web prodavnici i preuzmite svoj paket u poslovnici u Zemunu . U Showu Roomsu možete naći veliku ponudu parfema i kozmetike. Imamo mogućnost testiranja na licu mjesta.

 

supersvastarica@gmail. com

 

Saljemo robu pouzecem Postexpresom ili Daily Expreesom i placanje je pouzecem! ! BESPLATNA POSTARINA! ! ! ! !

Mogucnost licne dostave u Zemunu , Novom Beogradu, Banovom brdu, Starom Gradu… . .

Kontakt Telefon: 060/0110508 069/3056347

 

   

 

 

ID Oglasa: #164011330
Informacije

Prodajemo

 

1. Original Parfeme

2. AA Kvalitet(replike)

⦁ Reklamacije na parfeme ne prihvatamo
⦁ Oglase i slike ne azuriramo, obnavljaju se automatski.
⦁ Cene i stanje su podlozne promenama, Ako se to desi javicemo vam odmah po upitu

Licno preuzimanje u Zemunu kod nas i saljemo preko kurira

Za eventualna ostecenja od kurirskih sluzbi ne odgovoramo ! !!

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.